Rob

De training was erg simpel qua lesstof, het boekje wat je kon voorbereiden moest je zelf maar downloaden terwijl de cursus voor 1 dag 1200 euro kost !!!, docent was goed , door de korte dag ( start... De training was erg simpel qua lesstof, het boekje wat je kon voorbereiden moest je zelf maar downloaden terwijl de cursus voor 1 dag 1200 euro kost !!!, docent was goed , door de korte dag ( start pas om 9.30 uur! tot 16.30 !!) erg weinig lesstof gehad. deze cursus is zijn geld niet waard. Ik weet zeker dat ik er net zoveel van geleerd had als ik zelf de lesstof had gekocht/gedownload en zelf had doorgelezen.
Ik begrijp nu waarom deze onderwijsinstelling zoveel geld verdient,... je krijgt gewoon niet waarvoor je betaalt.
Deze cursus ( en wel meer van Boertien en Vergouwen) is zijn geld niet waard.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor het achterlaten van een review, Rob. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons... Dank je wel voor het achterlaten van een review, Rob. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons deelt!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Boertien Vergouwen Overduin

Ik had een inhoudelijke cursus en theoriedag verwacht over stakeholder management.

Nu was het mede door de acteertrainingen meer een cursus effectief communiceren.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Boertien...

René

Goede training, enige opmerking dat focus iets meer nog op Eigenaarschap had kunnen liggen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de training en het als leerzaam hebt ervaren.
Met...

Natascha

De groep was zeer divers en konden veel leren van elkaar. Sommige aspecten van de training komen ook terug in andere trainingen, maar dat is niet erg (kracht van de herhaling)

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Hartelijk dank voor je recensie! We zijn erg blij met je positieve feedback.

Björn

Fijne docent met veel ervaring en ook een goede acteur de laatste dag. Groep was leuk, wat een training fijner maakt. Lesmateriaal was duidelijk.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Fijn dat je zo tevreden bent over onze docent. We zullen je compliment intern doorzetten, Björn!

Enthousiaste docent.
Weet veel van het onderwerp.
Enthousiaste docent.
Weet veel van het onderwerp.
Meerdere keren geeft de docent aan 'niet scherp te zijn' (2e bijeenkomst) of 'vandaag niet zo wakker' (1e bijeenkomst). Ongeacht wat daar de aanleiding voor kan zijn, dat soort informatie heb ik als student niet nodig.
Soms leek het er op dat ze de BVO-slides voor de eerste keer zag.
Benadruk misschien wat minder je eigen chaotiek.
Behalve wat betreft de bovenstaande opmerkingen, kan ik deze training wel aanbevelen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Jammer om te lezen, dat je niet helemaal tevreden bent over onze docent. We zullen je feedback intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. Bedankt voor je review!
Met vriendelijke...

Gergi

The teacher was attentive to all the students. Overall, the experience was pleasant however I feel that the content of the first day could have been a bit better.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om horen, Gergi! Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.

Ronald

Ik heb prima dagen gehad en veel inspiratie opgedaan. Tegelijkertijd had ik een andere verwachting bij doel en inhoud van de training. Ik was op zoek naar een "energiser" voor de a.s. laatste,... Ik heb prima dagen gehad en veel inspiratie opgedaan. Tegelijkertijd had ik een andere verwachting bij doel en inhoud van de training. Ik was op zoek naar een "energiser" voor de a.s. laatste, actieve jaren van mij werkzame leven, niet naar een voorbereiding op de uiteindelijke exit. Naar mijn mening lag daar iets teveel de nadruk op.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback, Ronald. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt... Bedankt voor je feedback, Ronald. We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.
Boertien Vergouwen Overduin

Ik vond dat de docent in de eerste sessie heel veel zelf vertelde over allerlei zaken die niet relevant waren aan het onderwerp, ook had de docent soms erg zwart witte opmerkingen die niet altijd... Ik vond dat de docent in de eerste sessie heel veel zelf vertelde over allerlei zaken die niet relevant waren aan het onderwerp, ook had de docent soms erg zwart witte opmerkingen die niet altijd waar waren ('alle oncologen zijn psychopaten'), wat ik zonde vond en na een tijdje ook vrij irritant. Ook begonnen we met elkaar presenteren, wat ik leuk en nuttig vond, maar vervolgens deden we niks met alle leerpunten die we hadden aangegeven. Wat meer theorie had ik nuttig gevonden in deze sessie. De tweede dag vond ik wel erg nuttig. Toen hebben we veel rollenspellen gedaan met allerlei casussen die we zelf inbrachten. Daarna gaf de docent tips in die specifieke situaties. Daar had ik echt wat aan.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je beoordeling. We gaan je feedback intern doorzetten en we hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.
Boertien...