Trijnie

Het is een zeer motiverende cursus welke inzetbaar is voor meerdere doelgroepen/leeftijden. Voordeel is bij dezelfde leeftijden dat je in dezelfde (levens)fase zit en beter kunt communiceren... Het is een zeer motiverende cursus welke inzetbaar is voor meerdere doelgroepen/leeftijden. Voordeel is bij dezelfde leeftijden dat je in dezelfde (levens)fase zit en beter kunt communiceren onderling. De docent heeft veel ervaring en gebruikt veel tools welke ze gebruikt cq inzet bij discussies (erg waardevol ervaren)

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen, Trijnie! Bedankt voor je review en deelname.

Mirjan

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je beoordeling, Mirjan!

Shanie

Een goede basistraining om jezelf beter te leren kennen en een goede basis te leggen voor beïnvloedingsvaardigheden. De trainer was een goede facilitator, die echt naast je stond en niet boven je.... Een goede basistraining om jezelf beter te leren kennen en een goede basis te leggen voor beïnvloedingsvaardigheden. De trainer was een goede facilitator, die echt naast je stond en niet boven je. Mede-cursisten waren ook zeer prima en hebben voor een goede training gezorgd. Mijn tip, ik had de verwachting dat we wat meer zouden doen met theorie uit het boek. Dat heb ik gemist.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is super om te lezen, Shanie! Bedankt voor je feedback.

Prettige training

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn er erg blij mee.
Boertien Vergouwen Overduin

Kleine groep waardoor er veel aandacht was voor persoonlijke benadering. Docent voelde heel goed aan waar ieder in de groep persoonlijk aan moest gaan werken en wist dit op een mooie manier... Kleine groep waardoor er veel aandacht was voor persoonlijke benadering. Docent voelde heel goed aan waar ieder in de groep persoonlijk aan moest gaan werken en wist dit op een mooie manier duidelijk te maken.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je positieve feedback! Hier zijn we erg blij mee.
Boertien Vergouwen Overduin

Prima training waar ik zeker wat mee kan

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve review.

Fijne leerzame cursus

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen! Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Annemarie

Het zou leuk zijn om over 6-9 maanden nog een dag met elkaar te hebben om de praktijk na de training te bespreken.
Prima training leuk en informatief gegeven door een docent die weet waar hij...
Prima training leuk en informatief gegeven door een docent die weet waar hij het over heeft.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat kunnen we ons goed voorstellen, Annemarie! We nemen je feedback intern met ons mee!
Boertien Vergouwen Overduin

Te grote groep, daardoor te weinig inhoudelijk te werk kunnen gaan. Laat staan dat de verwachte onderwerpen haalbaar zijn in 3 dagen.

Voorkeurslocaties amper haalbaar, ze voegen...

Voorkeurslocaties amper haalbaar, ze voegen cursisten samen op 1 locatie, verdienmodel..

Trainer deed het met de beste bedoelingen.

Ik had er meer van verwacht.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het achterlaten van de review! Goed dat je jouw feedback ten aanzien van de groepsgrootte aan ons meegeeft. Dank daarvoor!

Monique

Sluit aan bij de dagelijkse praktijk

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Je review is erg waardevol voor ons. Dankjewel, Monique!