x
Reactie Boertien Vergouwen Overduin:
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!
Boertien Vergouwen Overduin
Wat fijn om te horen! We wensen je veel succes met de opgedane kennis en bedanken je voor het delen van je beoordeling met ons.
Boertien Vergouwen Overduin
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Boertien Vergouwen...
Bedankt voor het achterlaten van je feedback, Bert! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
Boertien Vergouwen Overduin
We kunnen ons goed voorstellen dat je graag fysiek op locatie les krijgt, wanneer je hiervoor kiest, proberen we dit zo goed mogelijk naar jouw voorkeuren in te plannen. Het kan soms voorkomen dat...
We zijn erg blij met je beoordeling. Dankjewel dat je hem met ons hebt gedeeld! We wensen je veel succes met de opgedane kennis.
Boertien Vergouwen...
Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren, Peter! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Boertien Vergouwen Overduin
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding, Ferit! Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Boertien Vergouwen Overduin
Dank je wel voor het achterlaten van je review, Marly! Leuk om te lezen dat de opleiding aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de...