Bolero

Stremersch

Onlangs aantal bestelde producten niet geleverd, na zelf mail verstuurd te hebben, direct antwoord gekregen en 2 dagen nadien al resterende producten ontvangen.👍

Goed product

Betere opvolging van ingepakte producten voor ze Verzonden worden.

Beste Stemersch,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
En nogmaals excuus voor...
Beste Stemersch,
En nogmaals excuus voor het ongemak.

Mstruijs

Makkelijk meenemen op vakantie

Heerlijke smaken

Beste Marjon,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍒
Smaakvolle...
Beste Marjon,
Smaakvolle groet,

marion hameeteman

Perfect

goed advies

post nl is nogal laks met bestellingen; jullie zeggen binnen 24 uur ; post nl doet het in 4 dagen

Beste Marion,
Beste Marion,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. we vinden het niet fijn om te horen over de duur van de levering. We gaan er direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Groet,

José

Heerlijke limonade ..snelle bezorging..

Niks

Beste José,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de limonade smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,
Beste José,
Dankbare groet,

Carmen Dombi

Bedrijf is goed, de levering was niet oké. Ik woon in het centrum van de stad waar veel gestolen wordt. Het pakket werd dinsdagavond gewoon aan de deur gelegd, zo goed als op straat. Het was... Bedrijf is goed, de levering was niet oké. Ik woon in het centrum van de stad waar veel gestolen wordt. Het pakket werd dinsdagavond gewoon aan de deur gelegd, zo goed als op straat. Het was gelukkig heel slecht weer, er was bijna niemand op straat. Anders was het pakket zeker gestolen.

Het was de 1e x dat ik bestelde. Ik weet niet als ik in de toekomst nog zal bestellen, gezien de kans op het niet ontvangen van de levering.

De mogelijkheid om een afhaalpunt online aan te duiden. Ik bestel regelmatig online en laat leveringen op een postpunt toekomen.

Beste Carmen,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd...
Beste Carmen,
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
We gaan je verbeterpunt zeker op de Lijst zetten en er word zo snel mogelijk aan gewerkt.
We gaan er dan direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Groet,

Eline Vliegenberg

Verschillende smaken

Spaarsysteem/extratjes bij bestelling vanaf… €x.-

Beste Eline,
Beste Eline,

Ingrid Vinke

Goed bedrijf en snelle levering

Genoeg smaken om te kiezen

Misschien een optie om je bestelling te herhalen

Beste Ingrid,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Beste Ingrid,
Tevreden groet,

Manus

Super

Duidelijk betaalbaar

Beste,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero...
Beste,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero 🌺
Fruitige groet,

Ietsje de Bruin

We bestellen al jaren bij Bolero, omdat het pakken uit winkel en afval scheelt, bovendien heb je meteen alle favoriete smaken in huis.

De service is super snel tussen het moment van...

De service is super snel tussen het moment van bestellen en bezorgen.

Wij bevelen Bolero met een dikke 10 aan. 😘

Website gemakkelijk in gebruik.
Bestel gemak is goed.
Snelle bezorging.
Communicatie is top.

Nvt

Beste Ietsje,
Beste Ietsje,
Bedankt voor je geweldige review! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🍋
Tot snel,