Snel geleverd
De brievenbuspakketjes zijn aan de grote kant. En passen net aan door de brievenbus. Sommige limonade zijn erg lang niet leverbaar. Voor jullie vervelend maar voor mij als klant ook.
Beste Leonie,
Dankjewel voor je fijne review! We waarderen je feedback enorm.We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍒
Vriendelijke groet,
Het team van...
Lekker snel
Voorraad beter op peil houden
Beste Mike,
Dankjewel voor je fijne review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🥝
Vriendelijke groet,
Het...
Heerlijke limonade helpt veel met mijn diabetes en redelijke prijzen kunt beter hier bestellen dan in supermarkt halen
snelle levering
meer smaken :)
Beste Alexandru,
Wat een leuke review, bedankt! We zijn blij dat we je kunnen helpen met je diabetes doormiddel van bolero. ook vinden we het fijn om te horen dat je de smaak van Bolero zo...
Vrij goed
groot aanbod van verschillende smaken
voor bestellingen te plaatsen vrij moeilijk door het nieuwe systeem van bestellen
Im pretty satisfied, i´ll keep buying because i really like your product
MAL
Onlang voor het eerst besteld en alles naar tevredenheid verlopen, zeker een aanrader!
Een fijne app
Op het moment van bestellen waren veel van de proefpakketten niet op voorraad.
Beste Michael,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍒
Vriendelijke...
Super eerlijk en duidelijke uitleg over producten
Heerlijke smaken goed te bewerken product snelle verzending
Beste Yvon,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Niet goet
Telaat
Jas producenten leven
Beste Kevin,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd...