Bolero

AH

Caloriearm drinken

Gratis samples geleverd

Pakket snel aangemeld, maar het duurde een paar dagen voordat deze daadwerkelijk verzonden werd.

Ryan

Veel lekkere smaken als je graag limonade wilt zonder suiker.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Iets kleinere hoeveelheid zakjes

Beste Ryan,
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Sabidha

De smaken

Tik mijn keuze van de smaakt maar krijgt jullie keuze terug. Dat moet beter worden

Beste Sabidha,
Dankjewel voor je reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero

Jolanda van Mil

Website verbeteren

Beste Jolanda,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het...
Beste Jolanda,
Frisse groet,

brigitte

snel verzonden

minder zoet stoffen

Beste Brigitte,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,

Harold

Prima bedrijf, bij problemen bieden ze gelijk een goede oplossing.

Duidelijk en overzichtelijk. En als je een smaak niet kent, bestel je toch een proefpakket.

Tip: gebruik geen postnl meer.

Beste Harold,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

Ger Oomen

Alle artikelen worden los gestort incusief de originele -lege- doosjes in een "brievenbuspakje" (wat met geen mogelijkheid door een brievenbus past) geleverd. Verder maakt PostNL een zooitje van de... Alle artikelen worden los gestort incusief de originele -lege- doosjes in een "brievenbuspakje" (wat met geen mogelijkheid door een brievenbus past) geleverd. Verder maakt PostNL een zooitje van de levertijd. De inhoud is verder wel in orde.

Vlotte verwerking van de order.

Kies een andere transporteur...

Beste Ger,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero

Hermjan

Prima service

Snelheid en helderheid

Bij bestellen van een item gaat de site terug naar bovenaan de pagina ipv waar je was op de pagina

Beste Hermjan,
Dankjewel voor je fijne review! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero

Astrid

Fijne limonade!