Bolero

marleen

Zeer goed geleverd en netjes antwoord op mijn vraag gekregen

Het beantwoorden van vragen

ga zo door

Beste Marleen,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het team van...
Beste Marleen,

Claire van Grondelle

Lekkere smaken. Zeer geconcentreerd; je kan veel meer dan een halve liter maken uit een zakje

Veel goede smaken

Niets

Beste Claire,
Beste Claire,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Vrolijke groet,

Barbรฉ

Heel goed

Beste Barbรฉ,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! ๐Ÿ“

Dam/Verhagen

De vele heerlijke smaken

Glazen kannen of houdbare schenk kannen bijleveren

Beste Dam/Verhagen,
Het team...
Beste Dam/Verhagen,

Yasin

Top bedrijf, met kwaliteit volle drankjes, energy poeder geprobeerd en voel me beter dan met energiedrankjes uit de winkel, er zitten ook bcaa etc goed voor mijn fitness routine top snaken en prijs... Top bedrijf, met kwaliteit volle drankjes, energy poeder geprobeerd en voel me beter dan met energiedrankjes uit de winkel, er zitten ook bcaa etc goed voor mijn fitness routine top snaken en prijs is perfect, momenteel de beste merk

Beste Yasin,
Beste Yasin,
Vrolijke groet,

Michaela Speelman

Ben tevreden over de Produkten. De verzending echter kan in mijn ogen met minder afval gepaard gaan en daardoor dan ook goedkoper verzonden worden. Ontving 16 zakjes Bolero in een reuze doos met 2... Ben tevreden over de Produkten. De verzending echter kan in mijn ogen met minder afval gepaard gaan en daardoor dan ook goedkoper verzonden worden. Ontving 16 zakjes Bolero in een reuze doos met 2 lege verpakkingen erin en opgevuld met plastik. Dat had ook in een brievenbus doosje gepast bijvoorbeeld.

Smaak van de Produkten is top.

Verzending met betrekking tot de verpakking en kosten

Beste Michaela,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke...
Beste Michaela,
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke groet,

Angenent

Snelle levering, wel lastig dat ze geen tel hebben en dat ik het niet gewoon kan ophalen . Jammer dat de optie eruit is die ik altijd had . 24 zakjes kiezen

Niet tel bereikbaar en de optie die ik altijd had is er uit

Beste Angenent,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het...
Beste Angenent,

Heidi Schellens

Snel, correct, lekker

Snelheid van levering

Weet niet direct iets

Beste Heidi,

Christianne

Top suikervrij alternatief! Ik bestel hier voor ons gezin elke paar maanden mijn dranken in bulk verpakkingen. We maken echt vele liters Icetea per week met 1 bulk zak. Verder maken we met nog... Top suikervrij alternatief! Ik bestel hier voor ons gezin elke paar maanden mijn dranken in bulk verpakkingen. We maken echt vele liters Icetea per week met 1 bulk zak. Verder maken we met nog allerlei andere bulksmaken zonder prik of mรฉt prik (sodastream). We hebben daarnaast van echt alle smaken een zakje in huis. โ™ก

Heel goede klantenservice.

Bestellingen soms wat beter controleren bij het inpakken.

Beste Christianne,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐Ÿ‹
Smaakvolle...
Beste Christianne,
Smaakvolle groet,

Debruyne joeri

Heb het proefpakket besteld met 12 verschillende smaken,en ik moet zeggen dat je werkelijk de smaak proeft van wat het product aangeeft.

Misschien de smaak cola bijvoegen bij proefpakket.

Beste Joeri,
Beste Joeri,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero ๐ŸŒˆ
Tot snel,