Bolero

Ineke

Top!

Snelle reactie

Beste Ineke,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het team...
Beste Ineke,

anoniem

veel keuzes uitsmaken, goedkoper dan de concurrent.

n.v.t

Beste Anoniem,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐Ÿ‹
Smaakvolle...
Beste Anoniem,

Danielle

Het rietjes van de sportcarriรจre is erg lang en niet flexibel dus lastig op de fles te krijgen.

Beste Danielle,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! ๐Ÿ#drinkbolero
Het team van...
Beste Danielle,

Maas

Beste Maas,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

Linda

Smaak heel goed

Helaas is de watermeloen telkens niet.leverbaar wel jammer.is enige we bestellen

Beste Linda,

Mariska

Nog niet ontvangen

?

Dinsdag zal komen is nu zaterdag nog niks ontvangen staat bij postnl

Beste Mariska,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen.
We streven altijd naar vijf sterren en...
Beste Mariska,
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
Wij willen je graag helpen met uw probleem en willen deze graag oplossen. Zou je meer details kunnen sturen naar klanttevredenheid@bolero.com?
We gaan er dan direct mee aan de slag om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Groet,

Jet

Heerlijke limonade, drink al jaren weinig anders

Website vind ik niet zo makkelijk om te bestellen

De pagina's gaan steeds terug naar het begin en dan moet je weer zoeken waar je gebleven was. Nu keer of 10 besteld en nu weet ik dat het even moeite kost maar het kan makkelijker, denk ik.

Beste Jet,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
Vriendelijke...
Beste Jet,

Vicky Gunst

Zelf een pakket kunnen samenstellen van smaken

Beste Vicky,

Beste Eva,
Het team...
Beste Eva,

Sanne Begieneman

Hele goede en snelle service

Makkelijk met favorieten opslaan en herinnering als smaken weer op voorraad zijn.

Lange tijd veel smaken niet leverbaar.
Wij missen iets van snoepachtige smaken zoals suikerspin of bubble gum.
De nieuwe energy smaken hebben geen omschrijving van de smaak, dus waar...
Lange tijd veel smaken niet leverbaar.
Wij missen iets van snoepachtige smaken zoals suikerspin of bubble gum.
De nieuwe energy smaken hebben geen omschrijving van de smaak, dus waar proeft het naar behalve een verfrissende tropical smaak of zo. Welke fruitsoorten of tonen proef je dan?

Beste Sanne,
Vriendelijke...