Super snelle levering en fijn dat er test pakketen zijn
Geen verbeterpunten ga zo door
Beste Amanda,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero...
goed product
het is goed
Beste Yashin,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐
Smaakvolle...
Goede leverijbg
Ik wik graag weer een proefpaket met alle smaken!
Ik wil graag een proefpakket
Beste Ineke,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! ๐น
Zomerse groet,
Het team...
Bolero is een goed en betrouwbaar bedrijf.
Veel keuze met de smaken.
Soms zijn bepaalde smaken niet op voorraad. Das wel eens jammer.
Beste Patricia,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! ๐
Dorstlessende groet,...
Snelle en correcte levering
Beste Mireille,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐
Frisse groet,
Het...
Netjes en snel geleverd. Goed verpakt. Enorme keuze.
Beste Jet,
Frisse groet,
Vlotte levering.
Volop keuze
Nee, vind het al jaren een hele duidelijke en fijne website
Beste Marga,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐
Tevreden groet,
Heerlijke frisse smaken
1=4ltr
Lost goed op
Minder verpakking, de zakjes kunnen kleiner, inhoud blijft hetzelfde
Beste MD,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐
Vriendelijke groet,...