Bolero

Reinaldo

Good, good support

Amanda Korebrits

Super snelle levering en fijn dat er test pakketen zijn

Geen verbeterpunten ga zo door

Beste Amanda,
Beste Amanda,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero ๐ŸŒบ
Dorstlessende groet,

Yashin

goed product

het is goed

Beste Yashin,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐Ÿ‹
Smaakvolle...
Beste Yashin,
Smaakvolle groet,

Ineke v d.Plank-Brussรฉ

Goede leverijbg

Ik wik graag weer een proefpaket met alle smaken!

Ik wil graag een proefpakket

Beste Ineke,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! ๐Ÿน
Zomerse groet,
Beste Ineke,
Zomerse groet,

Patricia

Bolero is een goed en betrouwbaar bedrijf.

Veel keuze met de smaken.

Soms zijn bepaalde smaken niet op voorraad. Das wel eens jammer.

Beste Patricia,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! ๐Ÿ
Dorstlessende groet,...
Beste Patricia,
Dorstlessende groet,

Mireille Carrette

Snelle en correcte levering

Beste Mireille,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het...
Beste Mireille,

Jet

Netjes en snel geleverd. Goed verpakt. Enorme keuze.

Beste Jet,
Beste Jet,

Marga

Vlotte levering.
Volop keuze

Nee, vind het al jaren een hele duidelijke en fijne website

Beste Marga,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Beste Marga,

MD

Heerlijke frisse smaken
1=4ltr

Lost goed op

Minder verpakking, de zakjes kunnen kleiner, inhoud blijft hetzelfde

Beste MD,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. ๐ŸŠ
Vriendelijke groet,...