Bolero

Pamela Vos

Prima, snelle levering.

Hele snelle levering

Wanneer je iets in je winkelmand hebt gedaan, kun je dat niet zien op de website, en je moet steeds opnieuw beginnen met scrollen. Zou fijn zijn wanneer je kunt zien hoeveel je besteld hebt, van... Wanneer je iets in je winkelmand hebt gedaan, kun je dat niet zien op de website, en je moet steeds opnieuw beginnen met scrollen. Zou fijn zijn wanneer je kunt zien hoeveel je besteld hebt, van welk artikel. En ook wanneer je meerdere artikelen aan kunt vinken en dan alles in 1 keer in de winkelmand

J munsterman

Komt helaas vaker voor dat smaken niet op voorraad zijn, dit zijn helaas vaak smaken die wij altijd bestellen.

Smaken betere voorraad aanhouden, komt nu steeds vaker voor dat iets niet op voorraad is.

Omar

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering

Veel variatie in smaken

Meerdere smaken niet op voorraad voor een periode van 2 weken..

Monique Jansen

Prima product, gebruik het dagelijks. Versturen via de post gaat goed .
Prima product, gebruik het dagelijks. Versturen via de post gaat goed .
Jammer dat de watermeloen alweer op is dus nu wat langer wachten op mijn bestelling. Wil alleen watermeloen is zo lekker.

Bulk is fijn.

Meer watermeloen op voorraad hebben😉

whitney

Erg goed, met wat verbeterpuntjes.

Heel veel smaken en geen suikers. Op het zakje staat voor 1,5 l, maar ik gebruik het zelfs voor 2l.

Veel van mijn favoriete smaken zijn niet op voorraad en dat vind ik jammer. Het zou fijn zijn om te weten of ze nog op voorraad komen. Soms werkt de zoekfunctie ook niet optimaal.

Harry

Uitstekende producten

Snelle levering, uitgebreide keuze en prima product.

Philippe rizzo

Top bedrijf

Altijd correct

M . Visser

Ik ken het product van de beurs de smaken zijn verschillend dus voor iedereen is er wel iets bij. Fijn dat je er een kaart bij krijgt waar je je smaak kunt beoordelen.

Snelle en correcte levering

Ik zou graag producten zien met stevia Als zoetstof

Margietta

Toppie

Water heeft nu ern lekkere smaak en elke keer een andere

Proefmonstertjes bij bestelling doen zodat je smaken kan beoordelen

Ankur Tomar

Perfect

Very good products and fast delivery

None