Bolero

J.

Al meerdere malen hier besteld. Lekkere smaken en top levering.

Veel keus aan smaken

Nvt.

Veda

Smaken zijn geweldig. Ze zijn zo echt en daardoor kun je smaken kiezen die je niet in een fles kunt kopen bij de supermarkt. Lychee is er daar bijvoorbeeld eentje van en zo handig om mee te nemen... Smaken zijn geweldig. Ze zijn zo echt en daardoor kun je smaken kiezen die je niet in een fles kunt kopen bij de supermarkt. Lychee is er daar bijvoorbeeld eentje van en zo handig om mee te nemen als je op vakantie gaat!

Ongekend veel smaken en de hoeveelheden zijn zo groot dat je het makkelijk ook nog kunt verdunnen. Snelle levering! Kortom ik vind het geweldig!

Nee.

Bianca

Goeie ervaringen

Snelle levering en veel keuze

Jammer dat er geen extra smaakjes als gift meer bij de bestelling zitten. Korting die gegeven wordt na de pas geplaatste bestelling is te kort geldig, na een grote bestelling duurt het weer een... Jammer dat er geen extra smaakjes als gift meer bij de bestelling zitten. Korting die gegeven wordt na de pas geplaatste bestelling is te kort geldig, na een grote bestelling duurt het weer een tijdje voordat ik een nieuwe plaats.

Altijd goed.

Duidelijk.

Overwegen of post nl de juiste bezorgdienst is om te gebruiken.

Blondje

Kon nergens vinden of er zoetstof inzit

Lizz Koster-Emons

Top

Niet

Nvt

B Pauwen

Duidelijk overzicht door plaatjes bij tekst. Ik vind het erg fijn de kaart met smaken bij mn bestelling te krijgen zodat ik kan bijhouden wat ik wel en niet lekker vindt.

Duidelijk met afbeeldingen

Niet