Bolero

Bergsma

Geen enkele op of aanmerking

Borja Ibarra

The experience has always been positive

Renee van Dijk

Via een vriendin kennis gemaakt met Bolero. Voorheen nam ik air up maar bij Bolero heb je veel meer smaak en het is

Smaak en keus.
De sticks vind ik fijner omdat die makkelijker te doseren zijn.

Weet ik niet

Helen Buhren

Wij wonen op Bali . Daar hebben ze niet echt lekker limonade . Jullie poeder is licht in geweest en de smaak is geweldig

Product is geweldig

Ga zo door

gery van tuijl

Fijn bedrijf snel geleverd alleen de website om te bestellen is waardeloos.

werk aan de website

de website verbeteren

Linda

Inmiddels twee keer besteld, 1 x top en bij de tweede levering miste er een deel van de bestelling. Ben nog in afwachting van het antwoord op mijn mail.

Duidelijke website, prima prijs, veel keuze

Beter bestellingen controleren voor ze weg gestuurd worden….

Vandennoortgaete Nancy

Eerlijk en na bestelling verloopt het vlot

Veel smaken

Evi

Alles heel goed verlopen. Bestelling geplaatst en meteen mails als je besteld had. Je kan alles goed volgen.

Leveren snel. Je kan alles heel goed mee volgen ook de website is heel duidelijk.

Klantvriendelijkheid kan ik eigenlijk niets van zeggen want ik heb geen medewerkers nodig gehad alles verliep heel goed online.

Jennifer

Heb nu 2x wat besteld. De bestelling is keurig afgehandeld en geleverd.

Overzichtelijke pagina met een goede beschrijving van de inhoudsstoffen. Heb een proef pakket met alle smaken besteld. Mooie manier om uit te proberen. Er fijn dat er inspiratie ideeën en recepten... Overzichtelijke pagina met een goede beschrijving van de inhoudsstoffen. Heb een proef pakket met alle smaken besteld. Mooie manier om uit te proberen. Er fijn dat er inspiratie ideeën en recepten op de site staan.

Toch heb ik op de site nog smaken gezien die niet in het proefpakket zitten. Dit was niet geheel duidelijk. Verder zeer tevreden.

Alexandra

Betaalbare artikelen eerlijke correcte afhandeling

Snelle verzending , juiste artikelen

Als iets goed is, is het goed...dan valt er niets te verbeteren 🤷🏼‍♀️