Bolero

Lekker spul hoor

Goeie smaken

Geen, keuze is al reuze

Ridge van der Laan

Zeer positief, hierdoor drink ik tenminste weer water.

Veel smaak keuzes

Niks

Jet

Sinds mijn maagverkleining heb ik moeite met warme dranken en koud water, valt niet prettig; met deze limonade heb ik een uitstekend alternatief.

Heerlijke limonade, veel keuze in smaken. Ik drink het iedere dag, minimaal anderhalve liter.

Marciana

Heel goed

Morrison

Producten komen op tijd aan en passen de producten aan, te gunsten van de klant.

Levert op tijd en correct

Verzendt doos aanpassen aan de grote van het product. Reduceren van verpakkingsafval.

Arco van der Meij

Positief.

Snelle levering.

Voor mij geen verbeterpunten.

Dimitri De Vos

Zeer top bedrijf waar er unieke frisdrank soorten smaken ook aanwezig hun duurzaamheid om gezonder te gaan drinken met Combinatie met water ik ben zeker fan dus een mooi alternatief voor mensen... Zeer top bedrijf waar er unieke frisdrank soorten smaken ook aanwezig hun duurzaamheid om gezonder te gaan drinken met Combinatie met water ik ben zeker fan dus een mooi alternatief voor mensen zoals ik eenmaal je glazuur problemen heb met slijtage.

Dat er veel soorten smaken aanwezig zijn om uit te kiezen dus ideaal naar de keuze wanneer je eens u frisdrank wilt variëren

Er zijn smaken dat ik ook absoluut minder vind zoals de verschillende tonic smaken of de tomaten smaak niet echt mijn ding en zeker minder smakelijk.

Marion

Overzichtelijk

Mariëlle Wouters

Prima, snelle en nette levering

Snel, veel keuze, document voor bijhouden welke smaken je lekker vindt.

Ook aanbod voor een glas limonade ontwikkelen