Bolero

Martina Tichota

Bestelling volgende dag ontvangen

Snelheid, duidelijke overzicht van producten, vriendelijkheid

Jnp hooiveld

Veel keuze.

G.M. Mooldijk

Fantastisch!!!

Er zijn geen minpunten.

moeilijk te omschrijven, dus geen!

M.PANIS

Tot hiertoe geen problemen gehad met deze firma

degelijke verpakking van het product

Dk

Super. Veel keuze en snelle levering

Veel keuze

\

Paul Blaas

Heel verwarrend dat ik de Bolero Clasic Lemon (vermelding op het zakje) gezocht moet worden onder Citroen.
Ook omdat je veel schermen door moet worstelen om het te vonden.
Ook jammer dat...
Ook omdat je veel schermen door moet worstelen om het te vonden.
Ook jammer dat je niet een eerdere bestelling kan oproepen voor een herhaling.

Lekkere limonade

Zie boven beschreven.

frans

Vind het jammer dat je een bepaalde smaak die je graag hebt, niet meerdere keren kan bestellen, ik heb bv graag watermeloen maar die zit er dan maar 1 in het pakket, is mischien een idee dat je van... Vind het jammer dat je een bepaalde smaak die je graag hebt, niet meerdere keren kan bestellen, ik heb bv graag watermeloen maar die zit er dan maar 1 in het pakket, is mischien een idee dat je van een bepaalde smaak meerder keren kan bestellen dan maar 1

heerlijk spul en fijn voor diabethici

mischien het mogelijk maken om een bepaalde smaak meerdere van te bestellen dan 1 die in het pakket zit

Annemieke Schoenmakers

Super goede service en top kwaliteit product

Goed product en suikervrij

De website vertoont soms ongemak doordat de winkelwagen door je bestelling komt te staan.

Klaas v goor

Altijd de bestelling optijd binnen . Makkelijk bestellen op de site . Verder prima

Makkelijk bestellen en gangbaar

Ik zou willen dat met Ideal te betalen is wat eerder het geval was en ik nu eerst thuis moet zijn om via een random reader van de bank moet betalen . Eerder deedt ik de bestelling op mijn werk met... Ik zou willen dat met Ideal te betalen is wat eerder het geval was en ik nu eerst thuis moet zijn om via een random reader van de bank moet betalen . Eerder deedt ik de bestelling op mijn werk met Ideal wat nu niet meer kan