Bolero

Chantal

Makkelijk en overzichtelijke site, snel geleverd

Veel lekkere smaken

- de zakjes zijn niet erg milieu bewust
- blokjes maken van de poeder lijkt me makkelijker, zo blijft er ook niets per ongeluk achter in de zakjes
- misschien een optie voor thuisgebruik,...
- de zakjes zijn niet erg milieu bewust
- misschien een optie voor thuisgebruik, potje met juiste maatschep

Drea Kielman

Sabine

Goede service

////

Jolanda

Je krijgt wat hun schrijven goed product met veel smaak

?

Frickelo Martine

Ik vind het supper om met bolero te werken, gemakkelijk te bestellen en alles verloopt probleemloos. Leuk dat er een paar proevers bijzitten, maar dan liever wat je nog niet kent. Goede oplossing... Ik vind het supper om met bolero te werken, gemakkelijk te bestellen en alles verloopt probleemloos. Leuk dat er een paar proevers bijzitten, maar dan liever wat je nog niet kent. Goede oplossing om meer te drinken.

Voor mij het best met ijskoud bruiswater, wel rap zijn om de stop er op te draaien, anders een geiser.

Het is goed zoals het nu is.

Theo de Vliegeer

Heerlijke limonadepoeder, veel verschillende smaken, snel geleverd, goede klantenservice

veel verschillende smaken, geen suiker

Doret Raets

Snelle levering en ook snelle reactie via de mail

Uitgebreid assortiment

Als je een proefpakket besteld, staan alle smaken door elkaar. Fruit, groente en yoghurt. Dat is best lastig zoeken

Peter platteeuw

Alie Feringa

Goede service. Ga zo door zou ik zeggen.

Ik heb een punt. Dat ik altijd genoeg bestel .nu ook weer 83 euro .kunnen jullie niet van een bepaalt bedrag verzendkosten gratis doen, ik vind de verzendkosten best wel prijzig....

Een min puntje vind ik ..verzendkosten kunnen jullie niet van een bepaalt bedrag gratis doen .