Bolero

Vallée

Je suis très contente d’avoir commandé et je recommande vivement les boissons.

Anuschka Janssen

Ze zijn snel

Nvt

Beste Anuschka,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

P Brouwer

smaak

zou het niet weten

Beste P,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! 🍓
Dankbare groet,

Nathalie

Prima.

Heerlijk drinken

Beste Nathalie,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero 🍋
Smaakvolle...
Beste Nathalie,
Smaakvolle groet,

J.R.J Klaaysen

Zeer correct en nette levering

Beste J,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het team van...
Beste J,
Frisse groet,

Ann Wouters

Goede service, veel keuze, lekker produkt!

Prima produkt met veel keuze

Niet direct

Beste Ann,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service en de smaak van Bolero waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,
Het team van...
Beste Ann,
Fruitige groet,

Matthias Vanhoof

Top

Veelzijdigheid

App hapert regelmatig met bestellen van producten

Beste Matthias,
Dankjewel voor je review! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Smaakvolle groet,

Tiny van der meer

Is goedbedrijf

Was voor het eerst dat ik wat besteld had

Zou ik niet weten

Beste Tiny,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero...
Beste Tiny,
Dankjewel voor je fijne review! We vinden het geweldig dat je fan bent van Bolero. We zijn benieuwd welke smaak je favoriet is! Deel je het met ons op de socials? #drinkbolero 🌺

Sander

Leverancier van limonade poeders

Regelmatig nieuwe smaken, bulk verpakkingen beschikbaar.

Een brievenbuspakket afleveren na 3 dagen is wel wat traag. PostNL werkt nog op de oude methode.

Beste Sander,
Tot snel,

W.den Braver

Mooie producten en snelle levering

Erg lekker ook zonder spuitwater

Beste W,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Het...
Beste W,