Bolero

Esther Sprenkels

Tevreden met het product en levering

Meer leuke aanbiedingen 😉

Beste Esther,
Dankjewel voor je enthousiaste reactie! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero
Het team van...
Beste Esther,

J.Poeder

Alles is gemakkelijk en overzichtelijk.

makkelijk snel en overzichtelijk

nvt

Beste J Poeder,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero...
Beste J Poeder,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero 😃
Vrolijke groet,

Stefan

Heerlijke limonade en een prima prijs!

Prijs, kwaliteit en levering

X

Beste Stefan,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,

Prima, snel en overzichtelijk

Helderheid

Beste Eric,
Beste Eric,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

Lydia

Snelle levering in brievenbuspakket, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven

Beste Lydia,
Bedankt voor je lieve review! Daar worden we bijna verlegen van. We zijn blij dat je de snelle afhandeling waardeert. Tot de volgende bestelling! 🍍
Dorstlessende groet,...
Beste Lydia,
Dorstlessende groet,

Matthijs van der Plas

Voorraad bepaalde smaken niet voldoende

Beste Matthijs,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! 🚀
Frisse groet,
Het...
Beste Matthijs,
Frisse groet,

Gerwin

Lekker spul, snel in huis :)

Goede prijs, vlotte verzending. En ook nog eens erg lekker!

Geen.

Beste Gerwin,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! 🍉
Tot snel,

Ángela

En general bien, pero me mandaron un sobre menos de los que pedí. En la caja de 24 había 23 y además pedí algunos de limón y me los mandaron de lima. Eso me hace preocuparme por próximos pedidos.

Roy

Goede en snelle service

Snelle verzending door behulp van brievenbus pakketjes

Er eventueel een maatschepje los bij leveren

Beste Roy,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! 🍋
Fruitige groet,

K Bisschop

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering , niet duur

Weinig opvallende smaken (b.v. kersen smaakt nergens naar zoals vele smaken )en een chemische nasmaak .

Beste K Bisschop,
Het team van...