Bolero

M van Rheenen

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Jammer dat ze niet alle smaken in een grotere zak verkopen

Duidelijk

Alle smaken in grotere zakken aanbieden. Ik wil graag amandel in een grote zak, maar die smaak is alleen in kleine zakjes te bestellen

Martyn de jong

Goed opletten!

Veel keuze

De zoekmachine doet het al jaren niet. Als ik de smaak yoghurt zoek, krijg ik allemaal niet relevante resultaten. Pas helemaal achteraan staat yoghurt.

En voor de derde keer kreeg ik een...

En voor de derde keer kreeg ik een of meerdere dozen niet geleverd. Ik bestel 2x 24 stuks en krijg er telkens slechts 1 of helemaal geen. Dat is slordig. Aftersales stuurt dan alsnog toe, maar zonder berichtje van sorry of komt goed.

Graces Desiree

Heel duidelijk

Goede uitleg

Een te grote doos waar alles inzat plastieken zakjes met lucht erin om doos te vullen te veel afval

P.Peeters

Heel goed.

Vele smaken.

Nog makkelijker kunnen zoeken naar smaken, en/ of bestellen….

Karin

Lekkere smaken

Soms toch te zoete smaak ondanks geen suiker

Peter Jones

Great product and great flavours, stopped drinking other softs drinks in favour of this now.

Great flavours

N/A

Bart Griffioen

Goede service

Ruim keuze uit smaken

Sneller leveren

Marianne van Uijtert

Prettig bedrijf, snelle levering

Alle smaken te koop, bij een levering altijd gratis wat andere smaakjes meegestuurd

Ga zo door

Nienke

Super goed en snelle levering

Lekkere smaken

Niks