Bolero

V

Na een acrie van juli 2023 besteld voor 14u besteld en had na 3 dagen nog niks ontvangen, hierop via email contact opgenomen met ze waar ik na 7u eindelijk een antwoord kreeg.

Normaal altijd een snelle levering

Bij acties waardoor er een grotere bestel orders binnen komen op de website of sociale media laten weten aan de klant dat er vertraging is in het verzendproces, misschien telefonisch beschikbaar... Bij acties waardoor er een grotere bestel orders binnen komen op de website of sociale media laten weten aan de klant dat er vertraging is in het verzendproces, misschien telefonisch beschikbaar zijn? Misschien eerdere bestellingen opnieuw kunnen bestellen niet alles weer eerst in moeten voeren.

Susan

Kwaliteit is achteruit gegaan, prijzen omhoog.

Uniek product, smaken komen overeen.

Sticks zijn geen sticks meer. Ouderen kunnen de 3g en 9g verpakking niet uit elkaar houden.
Verpakkingen zijn geplet en kapot verpakt. Zorg voor passende dozen om op te sturen.
Tussen het...
Tussen het bij postnl punt ophalen en bezorgen zit 2€ verschil? Slaat nergens op.

Jill

Prima en beveel het aan veel mensen

Goed product en verschillende formaten

De website in winkel mandje overzicht werkt niet super

Theke Barends

Niet gekregen wat ik besteld heb

Ik hoop dat dit snel opgelost word

Bestelling nakijken??!!

MJ Verleun

Lekkere smaken

lekkere smaken

graag de doosjes met sticks van 3gr weer terug in het assortiment, de nieuwe brede, dunne zakjes zijn wellicht handig in een winkel maar voor mij reuze onhandig om op te bergen en mee te nemen.... graag de doosjes met sticks van 3gr weer terug in het assortiment, de nieuwe brede, dunne zakjes zijn wellicht handig in een winkel maar voor mij reuze onhandig om op te bergen en mee te nemen. bovendien wordt er meer verpakkingsmateriaal gebruikt dan bij de smalle sticks. de nieuwe verpakking belet mij om meer te kopen.

Fred

Tijdens een beurs zijn wij op de bolero stand gestuit en hebben op dat moment kunnen proeven van de limonades en sindsdien hebben wij de limonades

Smaken

Snelheid leveren mag best wel beter en verzendkosten boven een bepaald bedrag is ook niet verkeerd

Elien

Betrouwbaar en goede communicatie

Alles duidelijk

Nu moet je elk product apart in je winkelmandje leggen, zou nog makkelijker zij dat je een reeks kan aan duiden en samen in je mandje kan leggen

X

Laat met mail beantwoorden

Weet ik niet. Nog niets ontvangen

Weder antwoorden op mail

Judi

Prima maar wat een afval…..

Lekker en geen suiker

Veel te veel verpakking voor een paar gram poeder!

Goede smaak maar soms te sterk

Is prima

Goede smaak sommige iets te sterk

De verhoudingen van de limonade kloppen niet goed maak ze zelf vaak met meer water vind de smaak zeer sterk