Bolero

Pauline

Gewoon goed

Veel keus

Beste Pauline,
Jouw review heeft onze dag helemaal gemaakt, dankjewel! We zijn blij dat je de smaak van Bolero zo lekker vindt. Tot de volgende keer! πŸ“
Het team van...
Beste Pauline,

W.Beekman

Heel goed en snel

Bestellen kan iets makkelijker

Beste Wilma,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We kijken ernaar uit om je snel weer te helpen met je volgende aankoop. 🍊
Vriendelijke groet,...
Beste Wilma,
Vriendelijke groet,

Sofie Vandaele

Lekkere smaken voor je water

Goede uitleg, veel keuze smaken

Niks

Beste Sofie,
Beste Sofie,
Super bedankt voor je lovende woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je een favoriete smaak die je aan anderen zou aanraden? Deel hem dan via de socials #drinkbolero 🌈
Tot snel,

Greet Vanlaer

Ik heb al heel wat smaakjes uitgeprobeerd en ik heb ondertussen al favoriete smaken om te combineren. (roos + appel en vlierbes + citroengras). Mijn dochter is inmiddels gek van de Waldmeister, ook... Ik heb al heel wat smaakjes uitgeprobeerd en ik heb ondertussen al favoriete smaken om te combineren. (roos + appel en vlierbes + citroengras). Mijn dochter is inmiddels gek van de Waldmeister, ook om gin te parfumeren. Super allemaal. En het beste (nu ja): ze gebruiken stevia!

stevia!

zo direct geen

Beste Greet,

Monique

Gemakkelijk te bestellen en stipt leverbaar

Vind het nog steeds te zoet. Vind de stevia er fel doorkomen. Ik verdun het al meer.

Beste Monique,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Als de smaken te zoet...
Beste Monique,
Als de smaken te zoet zijn, wat doseren met extra water!
Frisse groet,

raes jonas

Zeer goed eigenlijk

snelle levering en super lekker

weet niet

Beste Raes,
Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij dat je Bolero zo waardeert. Vergeet niet om ons snel weer te bezoeken voor meer lekkers! πŸ‰
Tot snel,

Nathalie

Bolero verkoopt zakjes poeder in verschillende smaakjes. Deze zijn suikervrij en caloriearm. Ik doe deze in een fles van 1,5l en deze zijn geweldig lekker!

- Verschillende smaken
- prijs-kwaliteit
- heel lekker!

Niks

Beste,
Beste,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero πŸ˜ƒ
Vrolijke groet,

Sandra

Goede ervaring, goed product, snelle levering.

Goed product, snelle levering, duidelijke website

Nvt

Beste Sandra,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het...
Beste Sandra,
Zomerse groet,

Paul Nijssen

Afzetters

Schandalig om zo een klein pakje 3,50 euro portokosten te vragen, volgens mij is dat hun verdienmodel

Beste Paul,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring bij Bolero.
We streven altijd...
Beste Paul,
We streven altijd naar vijf sterren en waarderen je eerlijke review, omdat het ons helpt om te verbeteren.
Wij willen u graag informeren dat de verzendkosten geen verdienmodel voor ons zijn. Wij vragen bij iedere bestelling €3,95 verzendkosten. Dus of u nu voor €100,- iets besteld of in uw geval een proefpakket van €0,01, de verzendkosten bedragen altijd €3,95.
We hebben het proefpakket €0,01 gemaakt zodat u uw favoriete smaken kunt ontdekken en niet gelijk duurdere zakjes hoeft te bestellen.
Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is gemaakt voor u.
Mocht u verder nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen via klanttevredenheid@bolero.com, daar helpen wij u graag verder.
Groet,

Nykiel

Super

Jest ok.

Tsk

Beste Nykiel,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Tevreden groet,
Het team...