Bolero

Dylan

Snelle levering, lekkere smaken. Niet op aan te merken

Alles meer dan duidelijk

Beste Dylan,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! πŸš€
Frisse groet,
Het team...
Beste Dylan,
Frisse groet,

Pascale

Top

Lekker

Beste Pascale,
Wat een fijne review, dankjewel! We vinden het super dat je Bolero zo waardeert. We hopen dat je snel nog eens komt voor je volgende bestelling! 🍹
Zomerse groet,
Het...
Beste Pascale,
Zomerse groet,

Delph

Duidelijk en snel

Duidelijk

Beste Delphine,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! 🌞
Het...

Baars

Geweldig

Alles

Beste Baars,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero πŸ‹
Smaakvolle...
Beste Baars,

Johan

Super poeder

Verschillende smaken beschikbaar

Leuke acties verzinnen

Beste Johan,
Beste Johan,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero πŸ‡
Dankjewel,

Ver Eenooghe Nelly

Lheeleren kennen van fb

Heel lekker

Niks op te merken

Beste Nelly,
Dankjewel voor je review! We waarderen je feedback enorm. Welke smaak is jouw favoriet? We horen het graag! 🍍#drinkbolero

L'Espoir

Ervaring goed