Bolero

Margriet Smidts

Heerlijk drinken

Veel keus en snelle levering

De smalle zakjes graag weer terug die zijn fijner om een fles te vullen

Beste Margriet,
Beste Margriet,
Wat een top review, dankjewel! We zijn blij dat je van ons assortiment geniet. We zouden het leuk vinden wanneer je jouw favoriete smaak deelt via de socials #drinkbolero ๐Ÿ‡
Dankjewel,

Ann

Duidelijke website, veel keuze en zeer snelle levering in Belgiรซ. Dinsdagnamiddag bestelling geplaatst en op donderdagmiddag reeds geleverd door PostNL.

Ruime keuze, heerlijke smaken en snelle levering.

Beste Ann,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de snelle service waardeert. Tot de volgende keer bij Bolero! ๐Ÿ‹
Fruitige groet,

Renรฉ De Poorter

Leuk website en lekker smaken verkrijgen.

Heel gemakkelijk te vinden wat je smaken zijn.

Niets extra

Beste Renรฉ,
Beste Renรฉ,
Je review heeft ons echt een glimlach bezorgd. Dankjewel voor je complimenten! We zijn benieuwd welke smaak jouw favoriet is. Laat het ons weten via de social #drinkbolero ๐Ÿ˜ƒ
Vrolijke groet,

Krijgsman

Snelle bezorging

Kom vaak niet uit het bestellen qua smaken en hoeveelheid

Beste Krijgsman,
Dankjewel voor je positieve woorden! We zijn blij dat je onze snelle service waardeert. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe bestelling! ๐Ÿš€
Het...
Beste Krijgsman,

Annet Ripzaad

Lost prima problemen op

Snelle reactie

Beste Annet,
Bedankt voor je mooie review! We zijn superblij dat je fan bent van Bolero. Vergeet niet om ons weer te bezoeken voor je volgende dorstlesser! ๐ŸŒž
Tevreden groet,
Het team...
Beste Annet,
Tevreden groet,

Miranda

Eerste proefpakket besteld en de smaken bevallen me wel

Vele verschillende smaken

Meer energie smaken voor sporters

Beste Miranda,
Beste Miranda,
Dankjewel,

Anneke Hof

Moeilijk te doseren

Smaak is wel goed, maar graag de dosering duidelijker maken

Zie hierboven , duidelijker over de dosering

Beste Anneke,
Dankjewel voor je enthousiaste review! We waarderen je positieve feedback enorm. We
Vriendelijke...
Beste Anneke,
Vriendelijke groet,

Rommy van der Ree

Is wel goed. Had het opgezocht via internet. Wel zou het fijn zijn dat er ook grootverpakkingen van een paar smaken zouden zijn. Verpakkingsmateriaal is prima

Veel smaken

Meer grootverpakkingen van de gangbaarste smaken zoals sinaasappel, multifruit, peer en citroen oid

Beste Rommy,
Vriendelijke...
Beste Rommy,
Vriendelijke groet,

Nancy Bogaerts

Snelle levering en leuk dat je soms staaltjes krijgt, zo leer je smaken kennen die je normaal niet zou bestellen

Een topbedrijf

Kan er niet direct vinden

Beste Nancy,
Bedankt voor je geweldige review! We zijn superblij dat je tevreden bent met je bestelling. Heb je al een favoriete smaak ontdekt? Deel hem via #drinkbolero ๐Ÿ‹
Smaakvolle...
Beste Nancy,
Smaakvolle groet,

Mika

Top! Heerlijk product en super snel verzonden.

Lekker en snel verzonden voor een top prijs!

Beste Mika,
Het team...