Bolero

Marouschka

Mooie plaatjes, goede beschrijvingen, zoekfunctie

Je moet de naam weten van de smaak om te kunnen zoeken eventueel groepen zoals noten, drank, of sport

Raul

Aanbod

Teveel verpakkingsmateriaal

Gwenda

Het is jammer dat je geen Bestelbevestiging ontvangt maar wel ern tevredenheidsonderzoek.

Bij sticks denk je aan verpakking in de vorm van een stick en in een doosje maar dat klopt niet.

Handige bewaardoos aanbieden.

Johnny

Snel geleverd en compleet

Paar extra producten in het pakket

Geef mensen de mogelijkheid om nieuwe producten te testen

Eric

Jolijn

Wij hebben jullie leren kennen via de inhoud van een goodiebag. Daarin zat een staaltje.

Mijn zoontje heeft diabetes type 1. Jullie bieden suikervrije drankjes aan met een zeer breed spectrum aan smaken. Heel erg fijn om mijn zoon enthousiast te zien ontdekken.

Goedkopere levering. Dit kan de klant soms weerhouden. Het pakket aan drankjes was even duur als de leveringskost.

Theo

Zeer goede webshop...

Makkelijk te bestellen, snel in huis

In het begin kreeg ik nog wel een extra zakje om te testen maar dat is er niet meer

Raymond Gijzen

Eerste levering was incompleet, maar na vermelding hiervan, netjes en vlot nageleverd

Vlotte en nette afhandeling

Mirthe

Snelle en goede service.

Lekker product!

Bij ‘staafjes’ staan ook de bidon vormige klein verpakking. Die zijn minder handig, zou keuze beïnvloeden als ik kon zien welke verpakking het heeft. Oh en het vullen van mandje kan vast... Bij ‘staafjes’ staan ook de bidon vormige klein verpakking. Die zijn minder handig, zou keuze beïnvloeden als ik kon zien welke verpakking het heeft. Oh en het vullen van mandje kan vast makkelijker, nu laadt hij van scherm naar scherm. Weet niet hoe dat in code heet, sorry.

Brigitte

Altijd voorradig en snel bezorgd

Nee hoor