1937 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1937 Reviews

Stef

Uitstekend

Pluspunten

duidelijke afspraken; verschillen met de originele bestelling werden op voorhand telefonisch besproken; levering op tijd en goed verpakt en volledig

echt geen

Paul

Prima!

Pluspunten

correcte informatie en contacten

Verbeterpunten

ik dacht dat ik een sms ging krijgen iets voor men zou leveren, maar dat heb ik niet gekregen. Maar het was niet echt een probleem, ik kwam net terug met de wagen toen men net begon te leveren.

andre

Goed geholpen

Pluspunten

fijn dat het op zaterdag geleverd werd,dan kan je de bomen gelijk planten

zijn er niet

Ine

Groot assortiment, snelle levering

Pluspunten

Veel keuze,duidelijke beschrijving, goede website

Joop

Pluspunten

Betaalmethode is perfect

Arie

Zeer klant vriendelijk

Pluspunten

Goede uitleg

Huib Klink

Redelijk goede ervaringen

Pluspunten

Nakomen van planning/datum van levering

Verbeterpunten

Kwaliteit van de bomen niet optimaal. Sommige takken gebroken (leiboom, Plataan). Daarnaast stamomtrek aan onderkant categorie, jammer.

Ron

Dakboom besteld. Goede kwaliteit boom en netjes voor het huis geleverd

Pluspunten

Goede beschrijving toegevoegd voor het planten van de boom.

Lizzy

Goede telefonisch eerste contact

Pluspunten

er werd tijd voor de klant genomen, meegedacht en uitgelegd

Verbeterpunten

Misschien een aanplantadvies/instructie bij aflevering bomen of struiken (hoe diep en grootte plant gat, bewatering, etc. )

Lenny

Goede ervaring met dit bedrijf. Alleen is het onduidelijk op de site wat bestellen betreft. Men wordt door verwezen naar welke bank je hebt om de betaling te kunnen voldoen van je bestelling. En... Goede ervaring met dit bedrijf. Alleen is het onduidelijk op de site wat bestellen betreft. Men wordt door verwezen naar welke bank je hebt om de betaling te kunnen voldoen van je bestelling. En krijgt vervolgens bedankt te zien. Een betaling is dan niet meer mogelijk. Ik ging ervan uit dat er iets niet goed ging. Wat dit betreft is op dat punt nog wel een verbetering op zijn plaats. Verder ?

Pluspunten

Mooi materiaal wat besteld is.

Verbeterpunten

De betaling op de site een verbeter puntje.

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

Goedemorgen, goed om te horen dat in ieder geval de bomen goed bevallen. Wat betreft de betaalopties, we zullen dit doorgeven aan degene die hier over gaat, zodat dit een volgende keer niet meer... Goedemorgen, goed om te horen dat in ieder geval de bomen goed bevallen. Wat betreft de betaalopties, we zullen dit doorgeven aan degene die hier over gaat, zodat dit een volgende keer niet meer gebeurt. Veel plezier met uw bomen!