1937 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1937 Reviews

Dianne

Positief

Pluspunten

goede service, prima uitleg

slechte telefonische bereikbaarheid

jos

Matig

Pluspunten

Op tijd geleverd

Verbeterpunten

Bomen hebben niet de juist stamlengte - alle bomen, 5 stuks, zijn minimaal 10 cm korter dan de opgegeven stamlengte. Als ik dit van te voren geweten had, dan had ik de bomen 20 cm langer besteld.... Bomen hebben niet de juist stamlengte - alle bomen, 5 stuks, zijn minimaal 10 cm korter dan de opgegeven stamlengte. Als ik dit van te voren geweten had, dan had ik de bomen 20 cm langer besteld. Erg jammer..!!

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

We hebben u hier inmiddels telefonisch over gesproken. En komen bij u langs om de stamhoogte te bekijken en hoe de boom geplant is. Evt de rekken verhogen.

sanne

Uitstekend

Pluspunten

communicatie

Conrad

Plezierig telefoongesprek met Huib, goede kennis. Afhalen en betalen zoals besproken. Alles vlot gegaan

Pluspunten

Sympathiek familiebedrijf, ruim assortiment, goede kwaliteit

Verbeterpunten

Misschien een verzorg en aanplant informatieblad erbij doen

Jo Lammers

Prima. Reageren netjes en snel op mail bij vragen

Pluspunten

Accuraat

Verbeterpunten

Als planten niet op voorraad zijn uit de online catalogus halen. Voorkomt vervelende verrassingen

Tim

Goeie bediening

Pluspunten

Goeie gosuuht

Meer op voorraad

Cornelis

Prima bedrijf, kreeg weliswaar later de bestelling en in twee leveringen. Maar alles is goedgekomen

Pluspunten

Gekregen wat ik heb besteld.

Verbeterpunten

Bij levering op tijd een sms'je sturen

Frans

Goede ervaring bij aankoop twee leibomen

Pluspunten

goed advies

Mariska

Zeer positief

Pluspunten

overzichtelijke website, goede uitleg, transparant mbt prijzen
snelle communicatie en professionele communicatie via mail nav aanpassing bestelling
levering: vriendelijke en behulpzame...
overzichtelijke website, goede uitleg, transparant mbt prijzen
levering: vriendelijke en behulpzame gasten

Verbeterpunten

levering naar België: inschatting van leveringstijdstip

Jac Daamen

Goede en snelle reactie op hetgeen ik had gevraagd. Hierdoor kon ik ook snel beslissen.

Pluspunten

Duidelijke uiteenzetting van wat ze te bieden hebben. Service was zeer goed en de bestelde bomen lagen bij aankomst reeds klaar. Ze gaven me zeer goed advies bij vervoer en aanplanten.

Tot zover geen