1937 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1937 Reviews

Marcel

Echt een hele goede ervaring. Vakkundig en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Service is prima, ideaal om direct te kunnen betalen via de link.

Verbeterpunten

Misschien de openingstijden verruimen doordeweeks.

Wim

Pluspunten

Goed geholpen en advies en goede bezorging op tijd

Marcia

Pluspunten

prima kwaliteit

oedse oostenbrug

Goede service's en aflevering met een goed advies

Pluspunten

hele aardige jonge dame kwam de bestelling leveren

niets

Arie

Netjes behandeld en op tijd geleverd.

Pluspunten

Uitleg hoe te plaatsen van mijn bestelling.

Koert Capel, montessorischool De Kraal

Onze school kocht voor ons plein een mooie zuilvormige amberboom en enkele haagstruikjes.

Pluspunten

De website was duidelijk, de levering volgens verwachting en de boom werd nagenoeg op de plaats afgeleverd waar hij de grond in moest door een vriendelijke chauffeur.

Verbeterpunten

We hadden snellere levering verwacht, maar misschien is dit onder de huidige omstandigheden niet goed mogelijk

Arjan

Reageren snel

Pluspunten

Doen wat ze zeggen

Gelijkwaardige bomen leveren

M.S. de Haas

Zeer fraaie bomen en planten! Net geprijsd.

Pluspunten

Afspraken netjes nagekomen, duidelijke offerte, heldere communicatie. Keurig geholpen door Coos op de kwekerij. Levering precies op tijd, met sms vooraf. Zeer nette, vriendelijke en rustige... Afspraken netjes nagekomen, duidelijke offerte, heldere communicatie. Keurig geholpen door Coos op de kwekerij. Levering precies op tijd, met sms vooraf. Zeer nette, vriendelijke en rustige chauffeur. Mooie kwaliteit bomen en planten op de kwekerij uitgezocht en 10 werkelijk reusachtige en magnifieke taxussen geleverd gekregen, boven verwachting! Rode beuken iets minder van kwaliteit; beetje scheef en knokig. Maar niet duur voor potcultuur en goed genoeg om ons haagje aan te vullen. Verder erg tevreden.

Verbeterpunten

Website op zwart op zondag, is echt niet van deze tijd. Kwekerij mag dan midden op de bible-belt zitten, voor outsiders komt dit behoorlijk fundamentalistisch over...

EAM

Een prima ervaring met afspraken die zeer goed nagekomen zijn

Pluspunten

Veel keuze

Joke

Prima!

Pluspunten

Vlot online-bestelling plaatsten voor thuislevering - breed gamma aan bomen - snelle service en duidelijke communicatie via mail.