1937 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1937 Reviews

Andre

Goede website

Pluspunten

Uitleg was goed

Verbeterpunten

Wat voorzichtiger lossen of mechanisch lossen

Bert

2x leibeuken bomen besteld

Pluspunten

Afleveraanmelding via telefoon. Mooie leiboom. Stam is net aan de maat

Verbeterpunten

Telefoon melding kwam 1/2 uur direct voor levering. Bel defect. Worden de bomen en materiaal in voortuin geflikkerd.

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

Wat verveldend. Het is inderdaad gebruikelijk dat de chauffeur 1/2 uur van tevoren een extra melding doet dat hij onderweg naar u is. Dit staat aangegeven op de eerder ontvangen leveringsmail. Ik... Wat verveldend. Het is inderdaad gebruikelijk dat de chauffeur 1/2 uur van tevoren een extra melding doet dat hij onderweg naar u is. Dit staat aangegeven op de eerder ontvangen leveringsmail. Ik begrijp dat uw bel defect is. Jammer dat die het niet deed. We zullen navragen of ze de bomen werkelijk in uw tuin ge.... hebben. Laten we hopen dat dit dan niet nog een keer gebeurd. Hopelijk is dan de bel ook weer gemaakt. Dan is het probleem weer helemaal opgelost.

Arie Verkaik

Prettige ontvangst op kwekerij

Pluspunten

Zelf uitzoek boom

Verbeterpunten

Meer inspraak op afleverdatum.

Anita

Goede communicatie en levering

Pluspunten

Hele mooie beukhaagboompjes

Verbeterpunten

Misschien levering in overleg met de klant afspreken

Hille

Zeer goed

Pluspunten

Heldere communicatie. Snelle verzending.

Geen.

Quirine

Positief. Contact met Coos verliep snel en vriendelijk

Pluspunten

Goeie prijs kwaliteit

Verbeterpunten

Een van de jongens die kwam planten was wat nors. Ook de vragen die ik over de bomen had kon hij niet beantwoorden. Bv hoe oud is deze boom. Op alles kwam het antwoord ik heb geen idee.

Walter

Goeie website, correcte leveringstermijn. Kwaliteit van de geleverde goederen ziet er in eerste instantie goed uit... afwachten maar als we een jaartje verder zijn.

Pluspunten

Prijs

Verbeterpunten

Bevestiging bestelling en verdere info mbt levering, liet wel even op zich wachten. Leveringskost naar Belgie mocht iets lager zijn.

Bert Kok

Ter plekke bomen en heesterplanten uitgezocht met goede adviezen.

Pluspunten

Direct bij bestelling afspraak voor bezorgen en voor de bezorging een berichtje over tijdstip van levering.

Zou niet weten.

Chris

Een prachtige rode beuk geleverd waarbij de verwachting op internet volledig werden waargemaakt. Zelfs de boswachter van Het landgoed Hackfort, waar de boom geplant is, was zeer te spreken over de... Een prachtige rode beuk geleverd waarbij de verwachting op internet volledig werden waargemaakt. Zelfs de boswachter van Het landgoed Hackfort, waar de boom geplant is, was zeer te spreken over de kwaliteit.

Pluspunten

Het bedrijf is telefonisch heel gemakkelijk te bereiken voor nadere informatie

Ik zou niet weten

Theo

Pluspunten

goede communicatie en bezorging

n.v.t.