1937 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1937 Reviews

Sibilla

Vriendelijke en uitgebreide ontvangst. De werknemer was bereid alle bomen te laten zien.

Pluspunten

Er was veel keus zowel in soorten als in grootte. Tijdens ons bezoek, maar ook daarna online werden we vriendelijk geholpen.

Verbeterpunten

Ik kan niet zo snel iets noemen.

jan

Super netjes behandeld

Pluspunten

we hadden de bomen binnen 1 week

Maarten

Prettig er werd ruim de tijd genomen voor goed advies

Pluspunten

mooie producten.

Verbeterpunten

ik heb bij aanschaf een route beschrijving meegegeven gezien het een nieuwbouwlocatie betrof, tijdens de levering stond dit niet op de leverbon. Enigszins geïrriteerd werd mij meegedeeld dat de... ik heb bij aanschaf een route beschrijving meegegeven gezien het een nieuwbouwlocatie betrof, tijdens de levering stond dit niet op de leverbon. Enigszins geïrriteerd werd mij meegedeeld dat de locatie moeilijk te vinden was.

Suzanne

Ik heb een knotwilg, bolamberboom en olijfwilghagen besteld.

Pluspunten

Ze gaven aan dat het nog wel even kon duren, maar de levering ging sneller dan verwacht. Vanaf 350 euro zijn er geen verzendkosten en dat vind ik erg schappelijk. De bomen en struiken zien er goed... Ze gaven aan dat het nog wel even kon duren, maar de levering ging sneller dan verwacht. Vanaf 350 euro zijn er geen verzendkosten en dat vind ik erg schappelijk. De bomen en struiken zien er goed uit. NU hopen dat ze de winter doorkomen.

Verbeterpunten

Ik vroeg om wat tips voor een soort bomen/ struiken ik zou kunnen planten op bepaald plekken. Ik kreeg wel antwoord, maar vrij summier. Ik had het leuk gevonden als ze zelf met idieeën waren gekomen... Ik vroeg om wat tips voor een soort bomen/ struiken ik zou kunnen planten op bepaald plekken. Ik kreeg wel antwoord, maar vrij summier. Ik had het leuk gevonden als ze zelf met idieeën waren gekomen die niet zo voor de hand liggen.

Leo

Prima service

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk.

Nvt

Eelco

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Pluspunten

Communicatie verliep soepel

Verbeterpunten

Aflevering op de oprit zonder dat ik daarbij was ipv op een logischere plek

ton

Een zeer betrouwbaar bedrijf. Keuze erg ruim en de aflevering prima.

Pluspunten

De keuze en begeleiding bij het kopen.

geen tot nu toe.

Theo Smedts, Samen Doen in samenwerking Gemeete Heumen

Samen Doen heeft twee zilversparren bij u gekocht .De aankoop en bezorging en aangepaste betaling via de gemeente Heumen verliep soepel. Wijziging van bezorgdatum verliep prima.

Pluspunten

Goede website, vriendelijk en accuraat telefonisch overleg en vriendelijke bezorging.

Gert Hoenselaar

Voor de 3e keer meerder bomen gekocht bij de firma v. Ijmeren

Pluspunten

Deskundig geholpen en geinformeerd door medewerker (dhr Otto)

Corina v Middelaar

2 keer bezocht om 3 bomen voor achtertuin uit te kiezen. zeer goed geholpen. snelle afhandeling

Pluspunten

open op zaterdagmiddag. goed vakkundig en vriendelijk geholpen. voldoende keus en op voorraad dus snelle levering. duidelijk website met veel informatie

Verbeterpunten

geen verbeterpunt maar suggestie, misschien een zoekfunctie op de website die het mogelijk maakt om bomen te categoriseren op bepaalde eigenschappen. bv grootte, grondsoort