1937 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1937 Reviews

Mart

Pluspunten

Vlot en correct geleverd, goede communicatie

Wessel

Goed deskundig advies. Wij werden heel vriendelijk geholpen door Harm. Wij zijn goed geslaagd voor bijna alle bomen die we zochten. De bomen die we kochten zijn al wat jaren oud en zien er goed uit.... Goed deskundig advies. Wij werden heel vriendelijk geholpen door Harm. Wij zijn goed geslaagd voor bijna alle bomen die we zochten. De bomen die we kochten zijn al wat jaren oud en zien er goed uit. Nu afwachten hoe ze het gaan doen bij ons.

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, snel in reactie en levering. De boomkwekerij ziet er prachtig uit en is goed gesorteerd. De website is duidelijk en overzichtelijk.

Verbeterpunten

Niet zo veel, maar wel eentje. Jullie hebben een hele lieve oude hond, wij hebben er zelf ook één, weliswaar een jongere hond. De drollen zou ik actief opruimen, want die kwam je nog wel eens tegen.... Niet zo veel, maar wel eentje. Jullie hebben een hele lieve oude hond, wij hebben er zelf ook één, weliswaar een jongere hond. De drollen zou ik actief opruimen, want die kwam je nog wel eens tegen. Helaas ook onder mn schoenen... gelukkig had ik nog een paar extra schoenen bij me voor in de auto, want we moesten nog anderhalf uur terugrijden.

Jenny

Heel goed

Pluspunten

Snel reageren, duidelijke website

Niet

Ton

Prima geholpen, goede service.

Pluspunten

Bezorgen, ook op 80 km afstand. En dat we zelf de bomen konden reserveren die we ter plekke uitgezocht hadden.

Geen.

Mark

Eerste ervaring met bedrijf.
ze hebben ruime keus. goed overzichtelijk site.

Pluspunten

prettige alternatieve aanbiedingen als hetgeen je besteld hebt niet op voorraad is.
snelle levering. mooie bomen.

kan ze niet bedenken.

Niels

Pluspunten

Goed geholpen

Anita

Goed en klantvriendelijk

Pluspunten

Goed advies

Verbeterpunten

Ik heb nog even gebeld omdat ik nog geen bericht had over bezorgdatum, mail kwam tweede keer wel goed aan

Kees

Prima service. Goed geholpen.

Pluspunten

Goede service. Netjes geholpen.

Levertijd.

Ed Brand

Goed geadviseerd bij aanschaf van een aantal bomen

Pluspunten

Vriendelijk en goed advies. De bomen werden praktisch bij het plantgat afgeleverd hoewel dat niet erg eenvoudig was. Hulde en dank!

Kan echt niks verzinnen

Stefan

Een van de twee douglassparrren heeft vrij veel gele naalden. We twijfelen eraan of de boom het gaat redden. De andere ziet er prima uit overigens.

Pluspunten

Goede service en communicatie, bomen prima afgeleverd

Verbeterpunten

Bij ophalen van de bomen bij de (externe) leverancier wel kritisch kijken naar de boompjes.