1939 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1939 Reviews

Ed Brand

Goed geadviseerd bij aanschaf van een aantal bomen

Pluspunten

Vriendelijk en goed advies. De bomen werden praktisch bij het plantgat afgeleverd hoewel dat niet erg eenvoudig was. Hulde en dank!

Kan echt niks verzinnen

Stefan

Een van de twee douglassparrren heeft vrij veel gele naalden. We twijfelen eraan of de boom het gaat redden. De andere ziet er prima uit overigens.

Pluspunten

Goede service en communicatie, bomen prima afgeleverd

Verbeterpunten

Bij ophalen van de bomen bij de (externe) leverancier wel kritisch kijken naar de boompjes.

Tatjaana

Snelle en goede service

Pluspunten

klantvriendelijk

Michiel

Bij bezoek op locatie goed geluisterd naar mijn wensen en daarop ook goed advies gegeven

Pluspunten

goede, overzichtelijke website en ook op locatie goed geholpen.

Verbeterpunten

Communicatie over tijdstip afleveren, zou gebeld worden, is niet gedaan. Mail mensen dag van te voren hoeveelste op de rit zijn, 1ste adres, 4de, etc.

Bouke

Uitstekende service en voorlichting.

Pluspunten

Stipt op tijd met Levering.

Jet van Kessel

Goed advies gekregen

Pluspunten

Overzichtelijke website, vriendelijke benadering

Verbeterpunten

Bij sommige bomen was enkel het blad zichtbaar, ik zou graag een hele boom willen zien. Zowel winterlook als zomerlook

Martin

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Je wordt snel en adequaat geholpen. Ik heb de boom zelf afgehaald en deze lag al klaar toen ik hem volgens afspraak kwam halen.

Pluspunten

Het bedrijf is goed te bereiken. De website is overzichtelijk en over de service heb ik geen klagen.

Verbeterpunten

Het is voor mij de eerste keer dat ik met dit bedrijf in contact kwam.

M

Goed geïnformeerd over de leibomen en advies gekregen voor betere keuze. Goede ervaring.

Leowim

Goed ontvangen, ruime keus, goed advies.

Pluspunten

Kwekers met verstand van zaken. Alle benodigdheden kunnen worden meegeleverd.

Verbeterpunten

Prijs is incl. Transport. Duurde ongeveer 4 weken voordat er geleverd werd i.p.v. 2 weken. Had ook te maken met Corona (wat niet).

Pieter

Pluspunten

rustig overleg en persoonlijk contact

dat weet ik niet