1940 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

M.

Pluspunten

duidelijk, nette levering

Verbeterpunten

telefonisch niet bereikbaar op dit moment.
De bezorging was 's ochtends vroeg. Bij klanten waarbij vroeg bezorgd wordt is het fijn om de avond vantevoren de melding van levering te sturen.

Rita

Pluspunten

Vriendelijke benadering,

Jan

Snelle levering. Maar de twee bomen waren erg verdroogd. Van een boom vragen we ons af of de groei wel goed komt.

Verbeterpunten

De bomen waren op het eind van de dag bij levering super droog. We hebben er een foto van gemaakt. Tot een halve meter onder de top waren de blaadjes van droogte er af gevallen.

Huisartspraktijk Weyts

Goede advisering, prettige communicatie, snelle levering en goede kwaliteit product.

Pluspunten

uitgebreid assortiment

nvt

Ron

Ik keek op google afbeeldingen en zag uw naam staan. Verder proces ging alles prima, mijn extra wensen werden ingewilligd ; ik kreeg zelfs een foto toegestuurd van mijn boom en een perfecte... Ik keek op google afbeeldingen en zag uw naam staan. Verder proces ging alles prima, mijn extra wensen werden ingewilligd ; ik kreeg zelfs een foto toegestuurd van mijn boom en een perfecte service.

Pluspunten

alles was prima

Henk de Jong

Goed. Prettige omgang

Pluspunten

Ruim assortiment op voorraad

Overal kaartjes aan d3 bomen

Ingrid

Pluspunten

veel vragen gesteld, goede uitleg gekregen

Verbeterpunten

als je belt direct de voicemail krijgt dat je moet mailen. Je bent dan geneigd om naar een andere kweker die dezelfde boom heeft te gaan kijken.

Anton

Pluspunten

Snel reactie accurate follow up

Marcel

Twee leiboompjes gekocht

Pluspunten

Snelle levering, goede service (één boompjes is retour gegaan, ik had verkeerd gemeten). Duidelijke website.

Ik zou het niet weten.

Patricia

Super correct. Snel antwoord op je vragen. Leveren snel en op en top verzorgd.

Pluspunten

Snel, vakkundig, juiste info, duidelijk en verzorgd

Verbeterpunten

Zou het niet weten. Alles tip top