1940 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

John

Ervaring is prima.

Pluspunten

Praktisch ingesteld en snelle service.
Goed dat extra benodigde producten zoals boompalen e.d. direct mee te bestellen en te leveren zijn.

Ard

Zeer tevreden

Pluspunten

Op tijd met kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Verbeterpunten

Alles was uitstekend. (site, feedback, snelheid ect.)

Pluspunten

Hoewel ik geen foto kon vinden van de meerstammige tulpenboom op de site, ben ik heel erg blij met dit exemplaar. Het is een prachtige boom!

Verbeterpunten

Misschien dus die foto voorbeelden.

Rico

Pluspunten

Mooie bomen

Laurens

Lindeboom aangeschaft

Pluspunten

Behulpzaam bij levering

Telefonische bereikbaarheid

yvonne

Positief. Hebben contact gezocht bij onduidelijkheden en zich netjes aan de afspraken gehouden.

Pluspunten

Mooie bomen keurig ingepakt met veel aarde aan de kluit. Zeer netjes!

Verbeterpunten

De opbinding van de sierappeltjes zou beter kunnen. 4 grote zijtakken per kant netjes opgebonden zodat Je schermen kan verbinden. Nu veel te veel takjes die schuin over scherm gaan ipv horizontaal.... De opbinding van de sierappeltjes zou beter kunnen. 4 grote zijtakken per kant netjes opgebonden zodat Je schermen kan verbinden. Nu veel te veel takjes die schuin over scherm gaan ipv horizontaal. Ik had duidelijk aangegeven dat dit mijn bedoeling was. Wel ook hier mooie boompjes.

Jurjen

Twee bol-amberbomen gekocht, met voorkeur voor bepaalde stamhoogte.

Pluspunten

Keurig, snel en adequaat contact omtrent vragen en adequaat reageren op wensen m.b.t. bestelling.

Verbeterpunten

Niet dat ik er zo een kan noemen, was erg prettig om mee zaken te doen.

F.H.v.d.Veek

Perfect

Pluspunten

Vlotte en nette afwerking duidelijke website

Geen idee

Marcel

Ontspannen, duidelijk en heerlijk "open" bedrijf

Pluspunten

Website helder, bedrijf erg open, zeer duidelijk in de afsrpaken, en die nakomen. Duidelijke tips en mogelijkheden doorgenomen. Meedenken met de klant.

Verbeterpunten

Ik zou het niet weten, echt niet.

Jacques

Positief

Pluspunten

levering conform afspraak

Verbeterpunten

lange levertijd, anderzijds ook wel begrijpelijk om dat er wellicht niet veel in onze regio geleverd wordt