1940 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

Marieke

Twee dakmagnolia's besteld. Helaas werden ze niet meer thuisbezorgd in verband met de zomervakantie. Gelukkig konden we ze ophalen.

Pluspunten

Goede kluit, prima hulp bij het inladen en ze dachten mee met het vastmaken in de aanhanger.

Verbeterpunten

Jammer dat er zoveel weken niet bezorgd wordt.

Positief

Pluspunten

Goede uitleg
Denkt mee met wat je wil
Komt je tegemoet met wensen

Niet gevonden

Nicole

Online besteld, contact is goed en levering snel en vriendelijk.

Pluspunten

Eenvoudig te bestellen. Er werd contact gezocht omdat het gewenste artikel niet op voorraad was. Na een snelle reactie wijziging aangebracht die snel geleverd werd.

Hans Ampts

Mooi en goed verzorgd bedrijf, persoonlijke benadering, goede uitleg.

Pluspunten

Mooie complete website met duidelijke uitleg over de diverse boomsoorten.

Geen aanmerkingen

S

Ruim aanbod bomen. Kon alles in eens bestellen.

Pluspunten

Snelle Levering. En op zaterdag!

Goed advies, snelle levering en zeer mooie bomen

Pluspunten

Goed advies!

Verbeterpunten

We hadden expliciet gevraagd om een boom te leveren die meer richting de 25 cm zou zitten (binnen de bandbreedte van 20-25 cm omtrek) en we kregen toch een boom met krap 20cm (zelfs iets minder op... We hadden expliciet gevraagd om een boom te leveren die meer richting de 25 cm zou zitten (binnen de bandbreedte van 20-25 cm omtrek) en we kregen toch een boom met krap 20cm (zelfs iets minder op de echte 1 meter hoogte) boomomtrek geleverd.

Pluspunten

Planten van de boom snel en goed

Verbeterpunten

Als een klant expliciet vraagt om breedste boomomtrek binnen de bandbreedte van wat de bomen zijn (20-25cm) dan daar ook iets mee doen, of aangeven dat er alleen bomen zijn van precies 20 cm (of... Als een klant expliciet vraagt om breedste boomomtrek binnen de bandbreedte van wat de bomen zijn (20-25cm) dan daar ook iets mee doen, of aangeven dat er alleen bomen zijn van precies 20 cm (of zelfs iets minder). Dan kan de klant dat bij een andere kweker mogelijk wel krijgen.

Via internet gevonden. Duidelijke site.

Pluspunten

Goede service en vriendelijk.

Zeer goed

Pluspunten

Expertise goed en aflevering / beplantingsservice was zeer goed

D.Quirynen bvba

Zeer goed, een flexibele werking en handige online tools qua betaling. Een goede kwaliteit van de producten

Pluspunten

Handige snelle website en online betaling.
Persoonlijke service en goede prijs - kwaliteit

Verbeterpunten

Niets wat mij direct opvalt.