1940 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

Starrenburg

Prima boom en snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering en goed advies.

Verbeterpunten

Verkoop pakketten met paal, band en bodemverbeteraar op de pagina bij de boom.

Plataantje gekocht, dakconstructie ter plaatse opnieuw opgebouwd

Pluspunten

stipt, netjes

Verbeterpunten

de mogelijkheid om op zondag een mail te kunnen sturen.
de mogelijkheid om op zondag een mail te kunnen sturen.
Snap het als uit persoonlijke overwegingen zondag de mail niet bekeken of beantwoord wordt, maar is wel fijn als anderen/klanten wel de mogelijkheid hebben om alvast een vraag of bestelling neer te leggen (door de weeks vaak geen tijd voor)

Efficient: snel en duidelijk

Pluspunten

zie boven

Trees oosterlaak

Een prettige omgang met de klanten. Goed advies.

Pluspunten

Alles was duidelijk, goede info

Verbeterpunten

Betere telefonisch bereikbaar zijn voor mensen die niet goed zijn op de computer.

Mooie en opgeruimde kwekerij.
Erg overzichtelijk.
Uitstekend geholpen en goed advies.
De bomen werden keurig op tijd bezorgd.

Pluspunten

Duidelijke website, waardoor wij zelf zijn gaan kijken op de kwekerij.
Goed advies en vriendelijk geholpen.

Verbeterpunten

Zorgen dat de kwaliteit goed blijft.

Corné Uijens

Eerste keer benaderd voor een dakplataan... alles netjes afgehandeld via de mail.

Pluspunten

Goede service... een sms voor de levering en de boom was netjes op de aangegeven plaats gelegd.

Toppie zo

Janske

Prima. De maat boom die wij wilden wat niet op voorraad, in een snelle mailwisseling werd dit gemeld en gevraagd of een maatje kleiner een goede oplossing was. De week erop keurige levering. De... Prima. De maat boom die wij wilden wat niet op voorraad, in een snelle mailwisseling werd dit gemeld en gevraagd of een maatje kleiner een goede oplossing was. De week erop keurige levering. De jongedame in kwestie had last van de drukte op de weg, maar stuurde netjes een sms dat het later werd maar de boom zeker bezorgd werd die dag. En met een stralende glimlach werd daar inderdaad voor gezorgd. Fijn!

Pluspunten

Prima communicatie, heldere website.

P. Stilkenboom

Goed eerlijke mensen

Pluspunten

Aan de hand van de web site zijn we op dit adres gekomen omdat zij de bomen hadden die wij zochten.
Zijn prima geholpen denk door de ' jongste' zoon die bij alles waar over hij twijvelde gewoon belde. Maar duidelijk al wel kennis van zaken had.

Verbeterpunten

Niet echt maar blijf een eerlijk verhaal houden

Aag De Gier

Snelle levering en netjes bezorgd tot in de tuin

Pluspunten

Overzichtelijke website en correcte snelle levering

Nvt

R Donkers

Van advies tot aflevering het was allemaal goed

Pluspunten

Service, vriendelijkheid, kennis