1940 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

Prima service, goed op de hoogte gehouden van verloop van de bestelling.

Pluspunten

grappig dat de bestelling eerst wordt klaar gezet.

Van der veldenadvies

Heel goede, deskundige en vriendelijke service!

Pluspunten

Webiste: overzichtelijk
Service: eerlijk, deskundig en conform afspraak.

Verbeterpunten

Wat ons betreft alles houden zo!!

Uitstekend! Vriendelijke mensen, supersnelle levering, en toen ik onverhoopt niet thuis was om te betalen kreeg ik zonder problemen een factuur om over te maken.

Pluspunten

Service, vriendelijkheid, flexibiliteit

Verbeterpunten

Het aflever-smsje was niet te begrijpen, daardoor had ik niet door wanneer de levering zou komen.

Uitstekend! Vriendelijke mensen, snelle service.

Pluspunten

Snel, vriendelijk en goed

Verbeterpunten

Het afleversmsje was onduidelijk.

Wel besteld , maar nog niet geleverd , so far so good . Is ook nog niet betaald , dus ...........

Pluspunten

Goede keuze

Maten beter aangeven

2 maal de kwekerij zelf bezocht en goed en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Persoonlijk en (naar ons idee) eerlijk advies. Je kan de bomen zelf goed bekijken en uitzoeken. Netjes volgens afspraak afgeleverd.

Verbeterpunten

Misschien wat standaard tips en advies op papier bij de aflevering.

Goede communicatie

Pluspunten

Duidelijke site. Mooi product.

Telefonisch zeer vriendelijk, eerlijk en met een goed advies te woord gestaan.

Pluspunten

Fijn telefonisch contact, zeer behulpzame aflever mevr, duidelijke website en emailinformatie betreffende levering.

Verbeterpunten

Geen verbeterpunten alles was perfect.

We zijn goed geadviseerd en keurig geholpen. We zijn met een goed gevoel weer huiswaarts gereden. We zijn vorige week zaterdag bij uw bedrijf geweest en hebben 6 dakbomen (amber) gekocht.
De bomen zijn ook snel en goed bezorgt, en staan inmiddels ook al te pronken in de voortuin.
Iemand die langs kwam fietsen die even een praatje maakte, zei dat hij wel kon zien dat het kwalitatief
goede bomen waren.