1940 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

Haagen

Leibomen en Japanse esdoorn besteld en laten bezorgen.

Pluspunten

Prijs, mogelijkheid tot bezorgen, gratis advies voor planten bomen.

Verbeterpunten

Bij t bezorgen is de ochtend als moment genoemd. Om 14 uur werd r pas bezorgd. Ook kreeg ik geen sms van te voren. Het lijkt me dat dit beter georganiseerd kan worden.
De leibomen zijn wat...
De leibomen zijn wat slordig als lei boom gemaakt. Diverse takken zijn van vooraf naar de zij kant gebogen, dat is niet zo mooi.

Frank Mingelen

Goed duidelijk en up to date contact

Pluspunten

Ter zake doend

Verbeterpunten

Raar klein lettertype van de antwoord mails. Wellicht iets sneller.

Leilinden

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, betrouwbaar

Peter Vieveen

Makkelijk bestelproces en goede terugkoppeling

Pluspunten

overzichtelijke website met veel "tips en trucs" en prima service

J Schook

Vriendelijke mensen, hebben goed meegedacht met betrekking tot onze wens.

Pluspunten

Duidelijke website echter voor de bestelling zijn wij naar het bedrijf gegaan. Bij bedrijf boom uitgezocht die vervolgens in goed overleg is afgeleverd. Aflevering prima, boom werd voorzichtig... Duidelijke website echter voor de bestelling zijn wij naar het bedrijf gegaan. Bij bedrijf boom uitgezocht die vervolgens in goed overleg is afgeleverd. Aflevering prima, boom werd voorzichtig uit de aanhanger gelost op klaarstaande pallet. De chauffeur en zijn zoon waren behulpzaam met het naar achteren rijden van de palletwagen met boom en het rollen naar het plantgat. Niets dan lof!

Ik heb geen verbeterpunten

Eelco

Prima ervaringen

Pluspunten

duidelijke website, snelle email communicatie bij vragen over producten en levering etc.

Wij hebben een aantal bomen besteld.

Pluspunten

Snelle verwerking van de bestelling! En de goede zorg dat je het juiste hebt.
En een TOP bezorger!!!! Hele goede vent. Nooit meer laten gaan.

Verbeterpunten

Bij bezorging zou er ‘een sms komen op de dag van bezorging’. Die kwam 5 min tevoren, terwijl de bestelling erg verlaat was. De snelle levering sneeuwt dan onder door de ervaring van die dag.

Positieve ervaring en een goed advies

Pluspunten

duidelijk omschrijving + foto's van de producten

??

Groot Zwaaftink

Prima ervaring. Snelle service en bereid om mee te denken.

Pluspunten

duidelijke website, met prijzen erbij. zodat je weet waar je aan toe bent.

Verbeterpunten

Deze mail kwam te snel. Boom was nog niet geleverd.