1940 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

Zeer goed

Kuijpers

Via email contact gehad om een boom aan te schaffen. Daar werd binnen een dag vakkundig op gereageerd. Ook vervolg contact via email verliep prettig. Boom bezorging ging ook naar wens. Werd een... Via email contact gehad om een boom aan te schaffen. Daar werd binnen een dag vakkundig op gereageerd. Ook vervolg contact via email verliep prettig. Boom bezorging ging ook naar wens. Werd een kwartier voor de aflevering via telefoon geïnformeerd.

S. Pere

Wij zijn op de kwekerij heel goed voorgelicht. De geleverde materialen waren goed verzorgd en kompleet. Komplimenten zijn op de plaats.

Marius kreling

Heel goed duidelijke uitleg veel informatie over de bomen en onderhoud. En klantvriendelijk

Pluspunten

Nee geen enkele

Uitstekend!

Pluspunten

Bedrijfsnaam meer naar de straat plaatsen. Beter zichtbaar. Hele zaterdag open ipv vanaf 13 :00uur.

Ik vond het prachtige bomen maar het vervoer was niet goed voor de bomen en dat vond ik erg jammer

Pluspunten

geef geen advies dat je dat wel op een aanhanger kunt vervoeren

René de Rooij

Bestelling en de daaropvolgende communicatie uitstekend.
Hele mooie bomen, super kwaliteit, zeer vriendelijke medewerkers die de bomen kwamen bezorgen.
Ongevraagd geeft men advies over...
Bestelling en de daaropvolgende communicatie uitstekend.
Ongevraagd geeft men advies over de aanplant na het uitladen. Helemaal goed, volgende bomen bestel ik zeker weer bij Van IJmeren!

Pluspunten

Geen, prima in orde.

Hein Mannaerts

Servicegericht en flexibel

Pluspunten

Wij zijn op voor twee weken terug op zaterdag naar van Ijmeren gereden omdat we graag informatie over twee leibomen wilden. goede uitleg gehad meteen daar gekocht. de week er op zijn de bomen... Wij zijn op voor twee weken terug op zaterdag naar van Ijmeren gereden omdat we graag informatie over twee leibomen wilden. goede uitleg gehad meteen daar gekocht. de week er op zijn de bomen geleverd. We zijn netjes een half uur voor de levering gebeld. Top

jamie bedford

Great. there was an issue with one of the trees but they called me to explain and we swapped it out. the trees look great