1936 beoordelingen

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

1936 Reviews

Jolanda

Snelle levering. Jammer dat de haagbeuk zo ielig waren.

Pluspunten

Snel

Goedemiddag,
Hartelijk bedankt voor de feedback! Een beukenhaag van 60-80 cm lengte is altijd nog redelijk iel, maar dit groeit redelijk snel heel mooi vol. Ons advies is om de haag 1 keer licht te snoeien na het planten, dan loopt deze in het voorjaar heel mooi uit! Wist u trouwens dat ook op de haagplanten garantie zit?
Groet,
Coos

Astrid uit Elst

Top ! , ben erg blij met mijn beukenhaag,

Pluspunten

Goede service, snel reactie ontvangen over de prijs, zeer vriendelijke medewerker bij de aflevering en planten van mijn beukenhaag.

nvt.

Beste Astrid,
Bedankt voor de positieve feedback!

Eline

Een dikke plus!
Snelle reacties op vragen via chat en mail. Een hele snelle levering en vriendelijke levering tot in de tuin!!!

Pluspunten

Vriendelijk en snel

Verbeterpunten

Twee gelijke bomen leveren als het kan.

Petra

Pluspunten

Fijne levering

Jan

Goede en vooral gedreven uitleg.

Pluspunten

Snelle levering.

Geen.

Beste Jan,
Hartelijk bedankt voor de positieve feedback, en veel plezier van de leiglansmispels toegewenst!

Erik Bouwman

Prima geholpen, verdere afhandeling en levering waren ook top. Goed geinformeerd tijdens het hele traject.

Pluspunten

Ruime keus, goed advies

Beste Erik,
Enorm bedankt voor de positieve feedback! We verwelkomen u graag nog eens op onze kwekerij!

Corrie Middelkoop

No-nonsens bedrijf dat doet wat het beloofd en weet waar ze het over hebben

Pluspunten

service

telefonische bereikbaarheid is slecht

Beste Corrie,
Beste Corrie,
Hartelijk bedankt voor de overwegend positieve feedback! We proberen zo goed mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn, maar soms lukt dat niet helemaal. Onze excuses daarvoor, we doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen!

Freek

Via internet 2 boompjes plus toebehoren en wat planten gekocht. En alle afspraken werden keurig nagekomen. Zelfs een door mij gemaakte vergissing werd snel en zonder problemen hersteld.

Pluspunten

Op de website wordt duidelijk weergegeven wat je kunt verwachten bij een aankoop. En bij , de uiterst vriendelijke, aflevering bleek ook alles in overeenstemming met het bestelde.

Verbeterpunten

Feitelijk geen! Zou zelf kortere levertijd prettig vinden (je wilt immers zo snel mogelijk aan het werk) maar ik snsp best dat men niet voor iedere boompje gelijk in de auto springt. Maar wacht tot... Feitelijk geen! Zou zelf kortere levertijd prettig vinden (je wilt immers zo snel mogelijk aan het werk) maar ik snsp best dat men niet voor iedere boompje gelijk in de auto springt. Maar wacht tot er een combinatie ritje gemaakt kan worden.

Goedemiddag,
Heel erg bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u tevreden bent!

Silvia

Pluspunten

vlotte levering

geen mening

Magda

Van IJmeren heeft een groot assortiment aan mooie bomen. We zijn goed geholpen door Coos, hij beantwoorde al onze vragen en gaf ons goede informatie over de bomen, het uitzoeken van de juiste boom... Van IJmeren heeft een groot assortiment aan mooie bomen. We zijn goed geholpen door Coos, hij beantwoorde al onze vragen en gaf ons goede informatie over de bomen, het uitzoeken van de juiste boom en het planten van de boom.

Pluspunten

Groot assortiment, fijne service, snelle bezorging.

Verbeterpunten

De hoeveelheid mails mag van mij wat minder.

Beste Magda,
Fijn om te horen dat u tevreden bent! U bent altijd van harte welkom om nogmaals langs te komen!