1940 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1940 Reviews

Loes

Heel erg positief!

Pluspunten

Fijne communicatie, vriendelijk en hardwerkend personeel.

Linda

Positieve ervaring

Pluspunten

Komen afspraken na. Geven advies over hoe en wat.

matthijs

Meerdere bomen gekocht tegen goede prijs

Pluspunten

Fair price

Verbeterpunten

Bomen stonden plots op de stoep, geen verwittiging op voorhand

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

Bedankt voor uw review! Mijn excuses dat de de leverdatum niet goed doorgegeven hebben. Op dit moment hebben we wat problemen met communicatie naar België, maar we zijn hard bezig om dit op te... Bedankt voor uw review! Mijn excuses dat de de leverdatum niet goed doorgegeven hebben. Op dit moment hebben we wat problemen met communicatie naar België, maar we zijn hard bezig om dit op te lossen!
Groene groet,
Coos

M. van der Graaff

We zijn langsgekomen in Opheusden omdat we onze bomen zelf wilden uitzoeken. Daar zijn we heel prettig geholpen en vonden we wat we zochten.

Pluspunten

De klantvriendelijkheid en het enthousiasme van de verkoper.
De mail vooraf met planttips.
Dat de bomen tot in onze tuin zijn gebracht.

Verbeterpunten

In de mail stond dat de bezorger voor aankomst een bericht zou sturen. Deze hebben we niet ontvangen. Nu waren we gewoon thuis, maar stel dat je even snel weg bent voor een boodschap omdat je denkt... In de mail stond dat de bezorger voor aankomst een bericht zou sturen. Deze hebben we niet ontvangen. Nu waren we gewoon thuis, maar stel dat je even snel weg bent voor een boodschap omdat je denkt dat het nog wel kan; want je hebt het bericht nog niet ontvangen. Nou ja, dan had er altijd nog gebeld kunnen worden.

Bart

Zeer nette kwekerij met ruim assortiment, vriendelijke medewerkers en veel kennis

Pluspunten

Kennis van het product, meedenken in aanplantpaketten, QR codes op de kaartjes aan de bomen waardoor je ook in de winter kunt zien hoe een boom er in de zomer uit ziet.

Verbeterpunten

uitleg over gekleurde stippen op de stammen van de bomen, eventueel op een kaartje in de looppaden zodat je gemakkelijk op de website het formaat kunt bepalen van de boom.

Stephanie

Goede adviezen en fijne hulp

Pluspunten

Vriendelijk , kundig en behulpzaam.

V. De Kruijf

Boom besteld

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering

Verbeterpunten

Er zou een half uur van te voren gebeld/gesmsst worden wanneer de boom precies geleverd zou worden, dit is niet gebeurd.

Erik Hesselink

Middelmatig

Pluspunten

leveringsservice

Verbeterpunten

Mee denken met de vraag. door even telefonisch af te stemmen

Reactie Boomkwekerij Van IJmeren:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Volgens mij hebben wij redelijk meegedacht, en zijn we speciaal voor u op zoek gegaan naar bomen geschikt voor uw doeleinde. Kunt u ons toelichten op welke manier we beter kunnen meedenken met de vraag? Dan proberen we hier in het vervolg rekening mee te houden.
Groene groet,
Coos

annelies

Prettige rondleiding langs de bomen gehad. Vervolgens makkelijk besteld en keurig afgeleverd . Alles in korte tijd.

Pluspunten

Zie hierboven

Mp Brouwer

Geweldig

Pluspunten

bekwaam, attent, meedenkend, behulpzaam, geen moeite te veel

zou het niet weten