1941 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1941 Reviews

willy

Service gericht - klantvriendelijk

Pluspunten

behulpzaam met bezorgen

Marleen

Pluspunten

Goede service, goed geïnformeerd ter plekke. goed contact onderhouden via mail.

Verbeterpunten

Aflevertijd kreeg ik binnen toen de boom ageleverd werd. Had iets eerder gekund zodat ik thuis geweest was.

Patrick

Zeer goede ervaring

Pluspunten

De planten werden netjes en vakkundig in de bak gezet

Robert

Goede ervaring, klantvriendelijk en goede service. Netjes afgeleverd op de dag van afspraak.

Pluspunten

Service en eerlijke en goede uitleg over de bomen die we hebben gekocht. Voor aanvang levering een sms ontvangen over het tijdstip waarop er wordt geleverd.

Verbeterpunten

1 boompje die aangeleverd is is wat uitgedroogd (bladeren), maar dit zal vast bijtrekken.

gerard

Communicatie oké. Logistiek oké

Pluspunten

Zie boven

Zie boven

Cor

Positief, betrouwbaar en correct

Pluspunten

betrouwbaar, nette levering en uitvoering

Ga zo door !

P

Duidelijke site en snelle reacties op vragen

Pluspunten

Goede site
Goede service
Vriendelijke bezorger

Samantha

Super goed geholpen

Pluspunten

Weten enorm veel te vertellen over de bomen en je mag ze ter plaatse uitkiezen

Verbeterpunten

Nazorg, momenteel heeft 1 van onze leibomen last van veel geel verliezend blad ondanks dat wij hem direct geplant hebben. We geven hem dus extra aandacht en hopen dat die het blijft doen. Dit hadden... Nazorg, momenteel heeft 1 van onze leibomen last van veel geel verliezend blad ondanks dat wij hem direct geplant hebben. We geven hem dus extra aandacht en hopen dat die het blijft doen. Dit hadden we alvast bij nazorg kunnen melden maar we waren super tevreden over alles dus als we iets moeten melden is het dat. Uiteraard nemen wij zelf contact op als de boom er niet bovenop komt.

Jeroen

Ik heb onlangs twee bomen besteld bij Van IJmeren en dat is mij erg goed bevallen. Helaas was de door mij bestelde stammaat niet beschikbaar, maar ik werd hier netjes en tijdig over bericht. Het... Ik heb onlangs twee bomen besteld bij Van IJmeren en dat is mij erg goed bevallen. Helaas was de door mij bestelde stammaat niet beschikbaar, maar ik werd hier netjes en tijdig over bericht. Het bedrijf is klantvriendelijk en goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Pluspunten

Persoonlijke benadering, klantvriendelijk, zeer mooie bomen

Verbeterpunten

De mogelijkheid om een voorkeursdag voor de bezorging te kiezen zou prettig zijn

H v Nus

Prettig en sympathiek geholpen

Pluspunten

vakkundig geholpen en accuraat