1936 beoordelingen

Gebruiksvriendelijkheid website

1936 Reviews

Bert

Prima ervaring.

Pluspunten

Duidelijk en helder

Niet

Carolien

Pluspunten

Goede service

Internett site (voorraadlijst (

Jacqueline

Alleen maar positief.

Pluspunten

Goede uitleg over de bomen op de website. Telefonisch goed te bereiken en ook hier goede uitleg over alle mogelijkheden. Bestellen via de website gaat prima met veel betalingsmogelijkheden. Snelle... Goede uitleg over de bomen op de website. Telefonisch goed te bereiken en ook hier goede uitleg over alle mogelijkheden. Bestellen via de website gaat prima met veel betalingsmogelijkheden. Snelle en correcte levering.

O

Heel goed, snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijk mooie site.

Linde

Super

Pluspunten

Prachtige kwekerij, enthousiaste en warme mensen met passie voor hun werk. Mochten ook mee naar het land om daar een mooie boom uit te kiezen. Als ze iets niet hebben zoeken ze met jou mee. Prijs is... Prachtige kwekerij, enthousiaste en warme mensen met passie voor hun werk. Mochten ook mee naar het land om daar een mooie boom uit te kiezen. Als ze iets niet hebben zoeken ze met jou mee. Prijs is ook heel passend en de bomen staan prachtig. Niets dan lovende woorden en mocht ik meer bomen kopen in de toekomst ga ik hier naartoe.

Denis

Netjes geholpen

Pluspunten

Goed advies en erg behulpzaam

Cor

Prima ervaring

Pluspunten

Goed geadviseerd en de bestelling snel en volgens afspraak afgeleverd

Prijzen op website actualiseren

Chantal

Pluspunten

Goede service, 's middags gebeld met de vraag of de boom op voorraad was. Kon deze de volgende ochtend al ophalen. Stond keurig klaar en is zelfs voor mij in de auto geplaatst.

magda

Bijzonder goed

Pluspunten

goede planten.

Verbeterpunten

Tot onze grote verbazing stapt er een aardige vrouw met jurk en nylons uit de vrachtwagen en begint met de bomen te schouwen!

W

Positief

Pluspunten

Er wordt tijd voor je genomen

Verbeterpunten

Half uur voor levering even bellen of sms-je, anders zit je toch steeds op de uitkijk of in de wacht.