C. van Opstal

Soepel en betrouwbaar

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle bestelling en vriendelijke service

Verpakking leek mij onnodig groot met al die vulling voor zo’n klein pakje. Slecht voor het milieu.

Saskia de Jong

Uitstekend

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Bestelgemak als je geen mondelinge informatie nodig hebt.

Aankoop webshop

demeure

Professionnele en snelle levering / service

Shop untill you drop

Prima site

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik vond het lastig om het juiste product te vinden

Meer info over de producten

Jack

Paar artikelen in een enorme doos, dat kan echt niet meer anno 2019.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De doorzoekbaarheid, mogelijkheid tot filteren op producten, etc. is beduidend minder dan bij de gemiddelde webshop, je waant je zeker 5 jaar terug in de tijd.

2 artikelen in een enorme doos met een hoop lucht-in-plastic erbij. Ik ga te voet mijn pakje ophalen bij het postnl punt, nou, dat was bijna niet te doen. Zoveel loze ruimte ook in de vrachtwagens... 2 artikelen in een enorme doos met een hoop lucht-in-plastic erbij. Ik ga te voet mijn pakje ophalen bij het postnl punt, nou, dat was bijna niet te doen. Zoveel loze ruimte ook in de vrachtwagens en busjes die dit vervoeren naar mijn postnl punt. Nee, milieubewust en klantvriendelijk is dit echt niet.

Jack

Een enorme doos voor twee productjes

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Zoek/filter mogelijkheden op de website voelen aan alsof je 5 jaar terug in de tijd gaat. Menig webshop doet dit beter.

Een enorme doos voor 2 productjes, en een hoop plastic gevuld met lucht om de boel op te vullen. Ik was te voet naar het postnl punt, nou, met zo'n doos teruglopen is geen pretje. En de verloren... Een enorme doos voor 2 productjes, en een hoop plastic gevuld met lucht om de boel op te vullen. Ik was te voet naar het postnl punt, nou, met zo'n doos teruglopen is geen pretje. En de verloren ruimte in de vrachtwagens en/of busjes die dit naar het postnl punt brengen. Nee, dit is niet klantvriendelijk en niet milieubewust.

Bestel online en laat het bij uw apotheek kosteloos bezorgen.

Dat bij de Boots Apotheken verteld wordt dat je via de website kan bestellen en bij de apotheek kosteloos kan laten bezorgen.
Ik was namelijk 2x bij de apotheek geweest voor de dagcrème No 7...
Ik was namelijk 2x bij de apotheek geweest voor de dagcrème No 7 en zij zeiden dat zij het niet meer werd geleverd. Het kon alleen via de website besteld worden maar zij vertelden er niet bij dat het ook bij de apotheek kosteloos bezorgd kon worden.