Product helaas niet leverbaar

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik had drie producten besteld, een daarvan bleek niet leverbaar. Dit stond echter niet op de website. Ik wilde de producten met zn drieën gebruiken, dus als ik dit vooraf geweten had, had ik de hele... Ik had drie producten besteld, een daarvan bleek niet leverbaar. Dit stond echter niet op de website. Ik wilde de producten met zn drieën gebruiken, dus als ik dit vooraf geweten had, had ik de hele bestelling niet gedaan. Het is achteraf netjes terugbetaald, maar ik zit met een incomplete set.

Voorraadinformatie op de website up to date houden. Bij een product niet aanwezig, zou het fijn zijn de hele bestelling te kunnen annuleren.

Vicky Eykmans

Over heel de lijn positief!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Gratis verzending ook naar België!
Acties zoals 1 + 1 gratis!

Aankoop via apotheek

prima zoals altijd

ik vond het niet meteen duidelijk dat de verzendkosten vervallen als je de bestelling in een apotheek af laat leveren.

Mart

Toch goed gekomen

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ging echter niet goed met bestelling, geen track & trace en niet bezorgd. Na contact met klantenservice, alles recht gezet, dus binnen 2 dagen mijn aankoop in huis.

Ook al ging het mis, uitstekend geholpen door klantenservicemedewerkers. Eerst was er geen track & trace link, dus moeliijk erachter te komen wanneer mijn pakket bezorgd zou worden, toen het... Ook al ging het mis, uitstekend geholpen door klantenservicemedewerkers. Eerst was er geen track & trace link, dus moeliijk erachter te komen wanneer mijn pakket bezorgd zou worden, toen het duidelijk was dat er iets mis ging, heb ik klantenservice een bericht gestuurd. Met een track & trace link was ik in staat om mijn pakket te voeren, in plaats van de hele dag thuis te wachten.

Roesbeke Nicole

Ik ben positief daarover
De bestelling was een paar dagen later maar toch hebben ze mij op de gsm gecontacteerd en er was iets mis in mijn adres! De dag nadien het
Pakketje aan de deur...
Ik ben positief daarover
Pakketje aan de deur met een
Kleine attentie!
Ik bestel nog op deze site!
Ben uit België

Positief

Veerle maertens

Top. Alles verliep perfect.

Alles verliep supervlot. Top

Niet nodig perfect zo

Online webshop met goed assortiment

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Alles zoals je mocht verwachten, alleen informatie over de versturing kwam veel te laat, waardoor ik niet thuis was op moment dat Post.nl kwam afleveren.

Sneller informatie over de leveringsdatum en tijd

Producten van nr7

Wanneer je niet thuis bent zou het handig zijn dat een bericht wordt achtergelaten dat men aan je deur is geweest, maar niemand thuis was en waar je uw pakket kunt afhalen.