Zeer tevreden over mijn eerste bestelling!

Zeer goed!!

Ik woon in België en heb wat langer op mijn pakje moeten wachten!

Tausch

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Uitstekend, beter dan via de winkel in Schijndel!

Houden zo, duidelijke site

Feedback

nee

Betere betaalmethodes. Werden inmiddels aangepast nadat ik julie in kennis heb gesteld van onmogelijkheid om met bancontact te betalen. Ik werd hiervan niet op de hoogte gesteld door jullie nadat... Betere betaalmethodes. Werden inmiddels aangepast nadat ik julie in kennis heb gesteld van onmogelijkheid om met bancontact te betalen. Ik werd hiervan niet op de hoogte gesteld door jullie nadat jullie deze aanpassing hadden gedaan. Heb dit zelf ontdekt door opnieuw een betaalpoging te doen. Jullie prijzen zijn niet slecht maar ook niet echt voordelig ondanks de acties.Ik heb mijn product op een andere site voor een voordeligere prijs gekocht.

Tiny ten Haring

Goed en betaalbeer product

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

de snelheid waarmee het geleverd wordt en leuke acties

After sales niet goed

reageer sneller op een mail. laat in ieder geval weten dat je de mail ontvangen hebt en in behandeling gaat nemen. Ik heb afgelopen zaterdag een verkeerd product geleverd gekregen, meteen gemaild... reageer sneller op een mail. laat in ieder geval weten dat je de mail ontvangen hebt en in behandeling gaat nemen. Ik heb afgelopen zaterdag een verkeerd product geleverd gekregen, meteen gemaild en nu (vrijdag) nog geen reactie ontvangen. ook niet na gisteren telefonische contact te hebben gehad. toen is gezegd dat ik een mail zal ontvangen met de oplossing.

No 7 crème en serum

Via de tv , bij dokter SBS 6

Heel tevreden

Jennifer van der weijden

Heel tevreden

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Heel duidelijk en overzichtelijk tot zo ver, maar ik wist precies wat ik nodig had. Dat scheelt denk ik, maar ben erg blij met de snelle verwerking en ontvangen van mijn bestelling. . Het zijn ook... Heel duidelijk en overzichtelijk tot zo ver, maar ik wist precies wat ik nodig had. Dat scheelt denk ik, maar ben erg blij met de snelle verwerking en ontvangen van mijn bestelling. . Het zijn ook fijne producten, dus heel tevreden

Ik wacht nog steeds op de oogcreme, zou graag n berichtje krijgen wanneer ie er aan komt

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De bezorging is niet goed te volgen

Romie

👍