Snelle service

Snelle levering en correct

Jammer dat de levering enkel in Nederland kan gebeuren. Gelukkig heb ik een Nederlandse collega :-) die met plezier mijn pakje bij hem thuis laat leveren. Doch zou het een pluspunt zijn dat er... Jammer dat de levering enkel in Nederland kan gebeuren. Gelukkig heb ik een Nederlandse collega :-) die met plezier mijn pakje bij hem thuis laat leveren. Doch zou het een pluspunt zijn dat er geleverd kan worden in België met vb. Post NL

Prima prijs, snel geleverd

snelle levering

Als je een kortingscode krijgt en die kopieert pakt hij niet het uitroepteken mee wat er bij staat ( en dan gaat het natuurlijk niet goed met de korting)
Zou fijn zijn als er ineens een dikke...
Zou fijn zijn als er ineens een dikke korting op komt dat die nog gecorrigeerd kan worden (nu moet je retour zenden en opnieuw bestellen, omslachtig, maar wel fijn dat het kan)

Goede service

No 7

n

n

Pakket nooit ontvangen en klantenservice reageert niet

nee

Ik heb mijn pakket niet ontvangen, en er is nooit een briefje in mijn brievenbus gekomen waar ik het pakket zou kunnen ophalen. Vervolgens neem ik contact op met de klantenservice. Daar krijg ik... Ik heb mijn pakket niet ontvangen, en er is nooit een briefje in mijn brievenbus gekomen waar ik het pakket zou kunnen ophalen. Vervolgens neem ik contact op met de klantenservice. Daar krijg ik geen reactie op, om vervolgens een mail te krijgen met de boodschap dat ik mijn pakket niet heb opgehaald (ik weet niet eens waar) en of ik van de bestelling wil afzien.

Ik vind dit een erg slechte klantenservice en hoop mijn pakket alsnog te ontvangen, ik heb er immers voor betaald.

Wilde mijn bestelling wijzigen maar lukte niet.

Zeer tevreden!

Goed en snel!

Geen verbeterpunten

Jaap van Rij

Boots ken ik nog van Engeland. Geweldig weerzien!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik ken Boots weer helemaal terug!