Was goed geholpen

Niets

Renate Brugman

Super

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Geweldige service en zo leuk de kado’s erbij

C. Veldt

Automatische E-mail communicatie zeer slecht

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Slecht. Op de vriendelijke mevrouw van de klantenservice na (saskia) al vond ik het wel weer een min punt dat ze me gister belde dat mijn product in andere hoeveelheid wel beschikbaar is nu.... Slecht. Op de vriendelijke mevrouw van de klantenservice na (saskia) al vond ik het wel weer een min punt dat ze me gister belde dat mijn product in andere hoeveelheid wel beschikbaar is nu. Terwijl ik vorige week bij haar telefonisch heb geannuleerd en min beklag had gedaan.

- bij aanschaf stond niets vermeld dat het Product niet op voorraad was. Ik had besteld ivm de korte levertijd die jullie aanbieden.
- wel 8 mails ontvangen. Van pakket wordt klaargemaakt, is...
- wel 8 mails ontvangen. Van pakket wordt klaargemaakt, is compleet, wordt verzonden, 2x ook met een track en tracé. Terwijl ik inmiddels allang had geannuleerd via de klantenservice. Wordt ik vd week gebeld dat mijn product in een andere hoeveelheid er nu wel is. Terwijl ik bij de zelfde mevrouw week ervoor had geannuleerd (Ze had me toen heel netjes geholpen aan de telefoon en gaf aan blij te zijn met mijn feedback die ik toen al gaf). Wist ze zich ook te herinneringen toen ik het uitlegde vd week weer. In die middag (gister) heb ik weer een mail ontvangen met nu een creditfactuur. Vanavond weer een mail dat me pakket verzonden is met track en tracé code. Nou ik ben benieuwd of me geld wel netjes terug komt. Snappen jullie het nog? Wat ik al niet meer. Echt heel apart dit en slecht.

Snel en vriendelijk

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Correct en snel. Bij eventuele vragen vriendelijk te woord gestaan. Top.

Fijne website, no. 7 artikelen en vele andere fijne merken.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

mooie cadeaus bij de aankoop en snelle levering.

Een recept ophalen voor íemand die het zelf niet kan, na een uur en vijf minuten wachten ben ik aan de beurt en dan blijkt dat nog de medicijnen er niet zijn.
Maar het personeel gaat wel om...
Maar het personeel gaat wel om half zes naar huis.
Terwijl er nog elf mensen staan te wachten.

Weet ik niet

Alles

Reactie Boots apotheek:

Beste,
Beste,
Wij hebben uw review in goede orde ontvangen waarvoor dank. Helaas zien wij dat u een slechte ervaring heeft gehad met uw bezoek aan de apotheek en het ophalen van de medicijnen. Wij willen dit graag onder de aandacht brengen bij de betreffende apotheek. Kunt u aangeven welke apotheek u heeft bezocht? Wij pakken het vanaf daar verder op.
Alvast hartelijk voor uw reactie en met onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.
Boots Nederland

Uitstekend