MSM

?

?

Order goed afgeleverd maar niet te volgen tijdens het proces

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle adequate levering bij afleverpunt. Heb geen info of orderbevestiging ontvangen via e-mail, wel afhaalbericht van bezorgdienst.

Betere feedback van bestelling over de e-mail met Track en Trace referentie (die ontbrak nu zodat ik pas op de hoogte was van de voortgang toen ik het bericht van de besteldienst ontving dat het... Betere feedback van bestelling over de e-mail met Track en Trace referentie (die ontbrak nu zodat ik pas op de hoogte was van de voortgang toen ik het bericht van de besteldienst ontving dat het product bij het afhaalpunt was afgeleverd.
Levering in Duitsland mogelijk maken (evt. tegen meerkosten)

Overzichtelijk en duidelijk.

Geen voorraad

Producten niet op voorraad. Duurde 3 dagen voor dat gemeld werd

Voorraad op peil houden of webshop up to date.

fijn

Elizabeth

Goed servies. Snel en in goede orde geleverd. Zeer bij van

Goed.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik heb pas 1keer iets besteld en ben erg tevreden.

Op dit moment niet.

prima

prima

geen verbeterpunten

Feedback over Boots apotheek/winkel

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik ken deze omega supplementen en vind ze niet duur en nu ook nog 1 + 1 gratis aanbieding. Super!

Ik vind de Boots apotheek waar ik normaliter kom en dit product koop de laatsten maanden (jaar?) een stuk onaantrekkelijker geworden omdat er maar zo weinig voorraad staat in de winkel. (Dat was ook... Ik vind de Boots apotheek waar ik normaliter kom en dit product koop de laatsten maanden (jaar?) een stuk onaantrekkelijker geworden omdat er maar zo weinig voorraad staat in de winkel. (Dat was ook de reden dat ik de artikelen dit keer online heb besteld omdat ze in de apotheek niet op voorraad waren) Dit komt niet uitnodigend of aantrekkelijk over. Of zoals iemand zei: een beetje "Russisch". Begreep dat dit beleid is van "hogerhand" maar ik kom er nu minder graag. Het personeel is overigens onverminderd vriendelijk!