Gonny Gillis

Boots

goed

ja, ik bestelde 4 x glucosamine 60 st. per verpakking. Dit is voor 8 maanden nl. 1 tablet per dag. De uiterste gebruiksdatum is oktober 2018. Dit kan dus maar net en kan m.i. beter.

Smit

Pleisters

Prima !

Jan Cremer

Goede en persoonlijke klantvriendelijke zorg.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Goede en persoonlijke klantvriendelijke zorg

Tevreden

Eerste keer

Snel en accuraat

Lena Dejlida

Niet tevreden over het verloop van de bestelling

In eerste instantie zou mijn bestelling binnen 1 werkdag opgehaald kunnen worden bij de apotheek in mijn dorp. Vervolgens een mail ontvangen dat de producten niet op voorraad waren, dag later toch... In eerste instantie zou mijn bestelling binnen 1 werkdag opgehaald kunnen worden bij de apotheek in mijn dorp. Vervolgens een mail ontvangen dat de producten niet op voorraad waren, dag later toch wel en daarna toch niet op voorraad en het was niet bekend hoe lang het zou gaan duren.
Betalen mag je meteen, maar als het dan om terugbetaling gaat, kan ik het pas binnen 2 weken verwachten!

Debbie

Tevreden klant!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Snelle levering, goede deals en fijn verpakt

Vlotte afhandeling, ook als het product niet in voorraad is. Binnen paar dagen geld terug

Neeu

Goede webshop

Geschenkset toch niet op voorraad

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Op de website een geschenkset besteld, wat op voorraad zou zijn.
Op de website een geschenkset besteld, wat op voorraad zou zijn.
Terwijl ik mailtjes ontvang dat het verzonden is en dat de verwachte datum 2 dagen later is. Krijg ik op de verwachte datum een mail dat het helaas niet op voorraad is! Mijn geld krijg ik pas ongeveer 3 weken (!!) later teruggestort!
Geprobeerd te bellen met de klantenservice , na ruim 15 min. In de wacht gestaan, word ik vervolgens weggedrukt! Ik heb een mail gestuurd, waar ik nu al 4 dagen op een antwoord zit te wachten...

Genoeg verbetepunten dus!

Online bestelling