Super goede webshop

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Duidelijke omschrijving producten en zeer uitgebreid assortiment.

Ik zou het erg fijn vinden als er ook geurlijnen te koop zouden zijn.

Cadeaubon

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Veel keuze en goede producten.

Geen.

julie starling

None

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

I had a gift certificate in my Christmas packet from Tintelingen for 30 euro's. and chose Boots as I am a regular nr, 7 user.
It took 3 weeks to get the code right because of underscoring. It...
It took 3 weeks to get the code right because of underscoring. It would have been so much easier to pick up what I wanted at my neighbourhood Boots. Boots is Boots afterall. In the UK I have an advantage card. Why not here?

Angèle

Makkelijk en snel!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Mooie aanbiedingen op de site. En het bestellen en bezorgen verliep makkelijk en snel. Groot voordeel dat ik mijn bestelling bij een ophaalpunt kon laten bezorgen.

Marjolein

Goede winkel, maar die surveys achteraf zijn heel irritant

Feedback bestelling bij bootswebshop

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

De klantvriendelijkheid van het personeel was uitstekend. Ik had problemen met het bestellen van mijn order en zij hebben mij goed verholpen.

Bugs verhelpen om te zorgen dat het bestelgemak soepeler gaat.

Beoordeling

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Heb pas 1 keer besteld en mijn bevindignen in deze bestelling staan hierboven en hieronder beschreven

Ik vind het jammer dat de webshop niet alle reguliere producten van een lijn verkoopt. Bijvoorbeeld van Vichy liftactive.
ik gebruik liftactive surpreme UV maar wil ik hier de filler van...
ik gebruik liftactive surpreme UV maar wil ik hier de filler van bestellen dan moet ik toch naar een andere shop gaan. Als verbeterpunt zou het ook gemakkelijk zijn dat als je een bepaald product zoekt dat je dan de hele lijn te zien krijgt en dat je niet steeds opnieuw moet zoeken naar een bijbehorend product

Cowbag

Heel goed