Na levering

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

tot aan levering geen probleem

helaas waren niet alle producten op voorraad. dit werd pas duidelijk bij de levering waar een brief bij zat wat ontbrak.
via de mail werd de vraag gesteld of ik geld retour wil of wil wachten...
via de mail werd de vraag gesteld of ik geld retour wil of wil wachten op de producten. na het aangeven dat ik wil wachten mits dit niet te lang duurt heb ik niets meer vernomen. geen idee of de producten nog komen en zo ja wanneer.

Ontevreden klant

Boots houdt zich niet aan de beloofde levertijd!

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Zijn goed in het achteraf vragen hoe je feedback is.

Blijkbaar is de levertijd niet correct die op de website staat. Ik zou iets op zaterdag moeten krijgen, maar kreeg het pas op donderdag. Mailtje sorry iets later kreeg ik pas op maandag. En elke... Blijkbaar is de levertijd niet correct die op de website staat. Ik zou iets op zaterdag moeten krijgen, maar kreeg het pas op donderdag. Mailtje sorry iets later kreeg ik pas op maandag. En elke dag zou mijn pakje bezorgd worden en elke dag verschoof het weer.
Voordat je producten kunt bekijken moet je een categorie hebben gekozen en subcategorie. Ik wilde eerst even gewoon kijken in de winkel voordat ik een keuze ging maken. Maar dat was niet mogelijk. Erg jammer.

Ishara Gangadin

Geen goede ervaring

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Uiteindelijk gebeld of mijn bestelling binnengekomen was in de winkel aan de middenbaan in Barendrecht. Ze wisten nergens vanaf. Later vonden ze mijn pakketje. Toen ik het ging ophalen was er geen... Uiteindelijk gebeld of mijn bestelling binnengekomen was in de winkel aan de middenbaan in Barendrecht. Ze wisten nergens vanaf. Later vonden ze mijn pakketje. Toen ik het ging ophalen was er geen handeling om na te kijken of ik daadwerkelijk de klant was. Slechte zaak vind ik dat.

Voorgaande vraag

Irritant

Veel mails over beoordelen

Irritante spam

No 7

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Ik ook het niet laten leveren bij mijn boots apotheek . Ik vinkte het aan maar lukte niet

Dat je kunt aanvinken naar welke boots apotheek je het wilt verzenden

Goede service, maar geef een reele levertijd op in de webshop.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Webshop OK, hulp na problemen fantastisch (van een zekere Demi).

Fysieke Apotheek heeft echter moeite met leveren van voorgeschreven medicatie sinds ze door BOOTS overgenomen zijn.

Geef in de webshop een reele levertijd op. Het maakt niet uit hoe...

Geef in de webshop een reele levertijd op. Het maakt niet uit hoe lang het duurt, als het antwoord maar betrouwbaar is !!!

Misschien lukt het de volgende keer beter.

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

ik heb een cadeau bon gekregen en na 3 keer proberen heb ik de goede plek gevonden om deze te verzilveren in een cadeau.

voor het gebruiken van cadeau bonnen mag het wel duidelijker worden. mensen die niet veel online kopen hebben een engelen geduld of hulp nodig. het gebruik van Nederlandse woorden After sales????... voor het gebruiken van cadeau bonnen mag het wel duidelijker worden. mensen die niet veel online kopen hebben een engelen geduld of hulp nodig. het gebruik van Nederlandse woorden After sales???? "na koop" moet dat besteld worden?

Derksen

Boots marketing

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Duidelijke categoriën en redelijk uitgebreide productinformatie

Niet direct. Er is goed over de site, bestel procedure en aftersales nagedacht.

Habiba Hammani

Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?

Weet nog niet gebruik het pas

Geen verbeterpunten